folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Türk Yapımı Worm Bilgisayarı Paylasıma Actı

Türk Yapımı Worm Bilgisayarı Paylasıma Actı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

WİN32/VB.NLK - Amca worm Rockstar die bi türk yazmis basima bela oldu  hangi virus programin kurduysam kaldiramadim(kasper,norton,nod32) flash disk den bulasmis isin kotusu flash diskten silemiyorum hic bi dosya olmadi halde   activedebugger32.exe virusu olarak geciyo internetde anlatilan manuel yontemlerlede sonuc alamadim  . bilgasayari paylasima acmis patron 1 ve patron 2 dosyalari alitnda  bilg intenetini kesme ozel ag baglantisi msql server  seleri cikti karsima kismen bunlari halledim c d deki paylasimi zinin windowstan kapattim ama sistemden kaldiramiyorum silinmiyo locked up hatasi veriyo nod32 yle  manuel de silemedim windows a fln kopyalamis klasorlerini bi turlu silinmiyo  gorev yoneticini acmaya yetki vermiyor. Format atacam da bilg babama it attrimiyo caresiz kaldim temizle diye basimin etini yiyo. formatdan baska care varsa yorumlariniz bekliyorum 

Nullum crimen sine lege
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

format at kurtul. bu zman harcadığın meğe yazık :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

hoca karsperkys denedin mi?

her bişiye ötüyooda

belki yapar bişiler 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

değişik bir fantazi istersen eğer;

hex editör(programın asm. kodların çıkaran programlar) tarzı bi program kur bilgisayarına. dosyanın kaynağını bul ve hex editörle aç. kafana göre kodları sil değiştir filan (:

ben bir keresinde böyle yapmıştım halletmiştim ;)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek
    Hepsi ötuyor ama sonuc yok silemiyolar file is locked up silenimoyor tarzi hatalr veriyolar kim yazdiysa icimden sovmekle beraber takdir ediyorum

Nullum crimen sine lege
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    hocaa zaman kaybetme  bas  formatı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

bilgayar format aticam bi 10 dk sonra cd yeni buldum . benim 4 gb flas disketide cope mi atiyim  flash diskten silemiyorum ici bombos kac kere formatladim yoq basima bela oldu a.q simdi servise goturcem flsh diski utaniyorum . cogu servisete zaten bilgisayrdan tum anladiklari formatlayip window kurmak tan ibaretaggrrr

window viruslu flask disk viruslu  babalara gelmem yakindir. 

Nullum crimen sine lege
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

hacı flaş a  nasıl bulatırdın yaa

tühh yazıık olmuş

ama servisdekiler  yapar her halde

hade geçmiş olsun  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek
    Ohh be! wowdan adamlar söledi online oyunu ilk defa faydasini gördüm :Sorun cozülmüstür.Aynı sorundan muzdarip olan arkadaslar veya olacak olanlar icin gazi üni sayfalrinda  temizleme araci var dracula diye biri yapmis dua ettim adama  bi ton :) netframe work 2.0 veya üstü kurduktan dracualnin program gerek duyuyo sonra flask ila program calisip diskler takirilinca ne var ne yok artik piskli temizliyp eski haline getiriyo paylasim durumu eski haline geliyor  güvenilir.

Nullum crimen sine lege
Toplam Hit: 3761 Toplam Mesaj: 9