Türk Yapımı Worm Bilgisayarı Paylasıma Actı
-
WİN32/VB.NLK - Amca worm Rockstar die bi türk yazmis basima bela oldu hangi virus programin kurduysam kaldiramadim(kasper,norton,nod32) flash disk den bulasmis isin kotusu flash diskten silemiyorum hic bi dosya olmadi halde activedebugger32.exe virusu olarak geciyo internetde anlatilan manuel yontemlerlede sonuc alamadim . bilgasayari paylasima acmis patron 1 ve patron 2 dosyalari alitnda bilg intenetini kesme ozel ag baglantisi msql server seleri cikti karsima kismen bunlari halledim c d deki paylasimi zinin windowstan kapattim ama sistemden kaldiramiyorum silinmiyo locked up hatasi veriyo nod32 yle manuel de silemedim windows a fln kopyalamis klasorlerini bi turlu silinmiyo gorev yoneticini acmaya yetki vermiyor. Format atacam da bilg babama it attrimiyo caresiz kaldim temizle diye basimin etini yiyo. formatdan baska care varsa yorumlariniz bekliyorum
-
format at kurtul. bu zman harcadığın meğe yazık :D
-
hoca karsperkys denedin mi?
her bişiye ötüyooda
belki yapar bişiler
-
değişik bir fantazi istersen eğer;
hex editör(programın asm. kodların çıkaran programlar) tarzı bi program kur bilgisayarına. dosyanın kaynağını bul ve hex editörle aç. kafana göre kodları sil değiştir filan (:
ben bir keresinde böyle yapmıştım halletmiştim ;)
-
Hepsi ötuyor ama sonuc yok silemiyolar file is locked up silenimoyor tarzi hatalr veriyolar kim yazdiysa icimden sovmekle beraber takdir ediyorum
-
hocaa zaman kaybetme bas formatı
-
bilgayar format aticam bi 10 dk sonra cd yeni buldum . benim 4 gb flas disketide cope mi atiyim flash diskten silemiyorum ici bombos kac kere formatladim yoq basima bela oldu a.q simdi servise goturcem flsh diski utaniyorum . cogu servisete zaten bilgisayrdan tum anladiklari formatlayip window kurmak tan ibaretaggrrr
window viruslu flask disk viruslu babalara gelmem yakindir.
-
hacı flaş a nasıl bulatırdın yaa
tühh yazıık olmuş
ama servisdekiler yapar her halde
hade geçmiş olsun
-
Ohh be! wowdan adamlar söledi online oyunu ilk defa faydasini gördüm :Sorun cozülmüstür.Aynı sorundan muzdarip olan arkadaslar veya olacak olanlar icin gazi üni sayfalrinda temizleme araci var dracula diye biri yapmis dua ettim adama bi ton :) netframe work 2.0 veya üstü kurduktan dracualnin program gerek duyuyo sonra flask ila program calisip diskler takirilinca ne var ne yok artik piskli temizliyp eski haline getiriyo paylasim durumu eski haline geliyor güvenilir.