Türk Yazılımı (MSP Messenger) Rekora Koşuyor: 24 Saatte 250 Bin Kişi İndirdi
-
Cool story bro!
-
hayırlı olsun ne diyelim pardusda vardı ama ne oldu anlamadım bu hiçte pardus geliştirilmiyor galiba
-
allah akıl fikir versin
-
hayatımda gördüğüm en sikindirik program..
o kadar geliştirmiş ki adamlar bilgisayara kuramıyorsun bile :D
ne diyelim hayırlı olsun yeni MeSeP..
ekleme : ulan bari paintten iki karı kız filan çizip icon diye koyaydınız bu kadardamı kopya olur ya..
-
MSP adini ne zaman duysam aklima hemen Milli Selamet Partisi geliyor :|
-
proğramcılığın mıştığı an beyler
-
ben kuruyom bakim :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
MSP adini ne zaman duysam aklima hemen Milli Selamet Partisi geliyor :|
-----------------------------benimde aklıma Milli Sex Partisi geliyor.
Bir cacık olmaz bu programdan, indirme olayıda yalan, kendilerini tatmin etmek için bot yazıp kendi botlarına indirtmişlerdir yazılımı yoksa kimse buna kota harcamaz. Ben 5 yaşında yapıyodum lan bunu, bildiğin aklıma vb6 zamanlarım geldi. Dandik ötesi. Birde birşey rica edicem, Pardusla bunun ismini aynı postta kullanmayın rica ediyorum.
-
kurdum fakat giriş yapmıyor. bağlanacak sunucu bulamıyor... ayrıca görsel olarak çok dandik. insan ağır başlı bi tip yapar bu ne çocuk oyuncağı gibi
-
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------
kurdum fakat giriş yapmıyor. bağlanacak sunucu bulamıyor... ayrıca görsel olarak çok dandik. insan ağır başlı bi tip yapar bu ne çocuk oyuncağı gibi
-----------------------------kesinlikle hocam ne itici bi tasarım . Aslında anında çeviri filan harika özellik ama başarılı olması zor gibi. Dilleri arasında ciddi farklılıklar var. Gramere uygun yazmayınca nasıl çevirecek kim bilir. Google translate ten daha mı başarılı olacak o bile saçmalıyor çoğu kez.