Türk Yemekleri Tanıtacam Aklınıza Hangileri Geliyor ?
-
Aga tanıştır adamları çiğköfte ile. Sonra birde rakı döşersin. Hocalar mocalar göbek atarsınız sonra hep beraber :F
-
arap tava türk mutfağı sayılır
acıktım yahu
-
kokoreç, arapaşı
-
nerden girdim bu konuya yaa, karnım çok fena acıktı :D
-
türk yemeği degil ama koyayım dedim :)
Pasta
yanındada sızbal oldumuydu ohohoho
-
patates oturtma
pastırmalı kurufasülye
şakşuka
meyhane mezeleri , haydari vs
içli köfte
tükürük köftesi -> bunu dikkatli söleyin :D
döner :P
iskender
beyti :D
karnım açıktı :D
-
sadece dolmaları tanıtsan yeter zeytinyağlı yaprak sarma, zeytinyağlı biber, zeytinyağlı lahana, zeytinyağlı domates, etli yaprak sarma, etli biber (yeşil), etli biber (kırmızı), etli lahana, etli domates, etli kuru patlıcan,
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
arap tava türk mutfağı sayılır
acıktım yahu
-----------------------------urfdada cıkan ekmege benziyi :| dogrumudur :|
-
Mercimek Çorbası ile giriş yap derim ben,
Arından masanın ortasına bir tane gavur dağı salatayı yerleştir, yanına mercimek köftesini koy (benim bildiğim gerçekten bizim olan) Ayran dağıt bardaklara, tabi mümkünse birde çiğ börek verebilirsin mesela :)
Gelelim ana yemeğe burda işler çok karışır pastırmalı kuru fasülye mi istersin, etli nohut mu yoksa biraz yeşil olsun dersen tam mevsimi enginar dolmasımı yok bunlar olmaz diyorsan memleketin istediğin yerinin herhangi bir köftesinin yanına meyhane pilavı ile birlikte sunabilirsin, ayranları tazele ama,
Geldik en şahane kısma tatlıya ,
Şöyle mis gibi bakır tabağının içinde Künefe olmadı irmik helvası efendime söyliyeyim Antep Baklava odamı kesmedi padihaş parmağı yok daha hafif bir şeyler olsun diyorsan keşkül , tavuk göğsü
Has Türk Kahvesini de masaya oturttunmuydu geğire geğire uzarlar :)))
Afiyet olsun.