Türk Youtuber'in 5 Yılda 500 Bin TL Kazandığını Söylemesi
-
Ne yapsak acaba bende mi youtuber olsam, olasım geldi. :)
Edit: Aman vazgeçtim, dilim sivridir, yine bir halt olur, yargıyla başım belaya girer... yok yok vaz geçtim.
ShockMan tarafından 21/Oca/18 09:37 tarihinde düzenlenmiştir -
TheAvenqer bunu yazdı
udemy den bu seti alacak olan varsa videoları paylaşırsa sevinirim bakalım neler varmış içerikte
bende bunu yazacaktım hacım :D
-
italyan bunu yazdı
Kazandıkları paradan cok Türk Youtuberların FETO ile olan bağlantısı daha ilgi cekici geliyor bana...
Bu konuyla Fetonun ne alakası var la iyice millet kafayı yedi :D
-
whopper bunu yazdıitalyan bunu yazdı
Kazandıkları paradan cok Türk Youtuberların FETO ile olan bağlantısı daha ilgi cekici geliyor bana...
bir deli taş attı haydi bakalım koca tbt olarak çıkartmaya çalışalım :D
-
düşürüp yedikleri hayvan bitti
bosuna bende gideyim bakayım belki birseyler bulurum demeyin :D
youtube reklam vermemek için bir ton madde uyguluyor size karsı. şuan 1000 tane sub olmadan para kazanma bölümünü aktif etmiyorlar.
türkiyeden izlenme ile avrupadan izlenme arasında verdiği para bakımından fark var. ve şuan youtube türkiye çeteleşmiş durumda seni barındırmazlar.
2013 de felan yapacaktınız youtuber lıgı
do_som tarafından 21/Oca/18 12:45 tarihinde düzenlenmiştir -
zamanında burada konusu açılmıştı o zamanlar çok temiz paralar kazanılıyordu şimdi gelen kurallar yüzüne bırak para kazanmayı üzerine para isteyecek nerdeyse
-
edit
do_som tarafından 21/Oca/18 12:56 tarihinde düzenlenmiştir -
YouTube'ta hitap ettiğiniz yaş kitlesi büyüdükçe kazandığınız parada aynı oradan düşüyor. Zira yaş yükseldikçe reklam engelleme eklentisi kullanım oranıda artıyor. Ana babası çocuğun eline veriyorlar tableti dünyadan soyutluyor kendini. Aynen böyle oluyor :
-
diplomali-issiz bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
udemy den bu seti alacak olan varsa videoları paylaşırsa sevinirim bakalım neler varmış içerikte
bende bunu yazacaktım hacım :D
set beş para etmez milleti kazıkalmak için yapılmış bir set ifşa etmiştim seti sonra ne oldu bilmiyorum.
-
whopper bunu yazdıitalyan bunu yazdı
Adam futbolcuları,basketbolcuları bile kullandı , youtuberları kullanmadıklarına nasıl ihtimal verebiliyorsunuz ?
Şahsi fikrim kitle oluşturup ileride yonlendirmek icin youtuberları desteklemiş olduklarını düşünüyorum. Birbirlerinin takipcisini calmak icin , sikim sonik işlere giren youtuberlar , feto bağlantısı kesin olan bir youtuber hakkında ağızlarını acıp tek kelime etmediler. Bunu gectim adamlar o herifi dışlamak yerine birlikte videolar cekmeye devam ettiler.