folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Türk Youtuber'in 5 Yılda 500 Bin TL Kazandığını Söylemesi

Türk Youtuber'in 5 Yılda 500 Bin TL Kazandığını Söylemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Ne yapsak acaba bende mi youtuber olsam, olasım geldi. :)

Edit: Aman vazgeçtim, dilim sivridir, yine bir halt olur, yargıyla başım belaya girer... yok yok vaz geçtim.

ShockMan tarafından 21/Oca/18 09:37 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diplomali-issiz
    diplomali-issiz's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

udemy den bu seti alacak olan varsa videoları paylaşırsa sevinirim bakalım neler varmış içerikte

bende bunu yazacaktım hacım :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı

Kazandıkları paradan cok Türk Youtuberların FETO ile olan bağlantısı daha ilgi cekici geliyor bana... 

Bu konuyla Fetonun ne alakası var la iyice millet kafayı yedi :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı
    italyan bunu yazdı

Kazandıkları paradan cok Türk Youtuberların FETO ile olan bağlantısı daha ilgi cekici geliyor bana... 

bir deli taş attı haydi bakalım koca tbt olarak çıkartmaya çalışalım :D

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

düşürüp yedikleri hayvan bitti

bosuna bende gideyim bakayım belki birseyler bulurum demeyin :D

youtube reklam vermemek için bir ton madde uyguluyor size karsı. şuan 1000 tane sub olmadan para kazanma bölümünü aktif etmiyorlar.

türkiyeden izlenme ile avrupadan izlenme arasında verdiği para bakımından fark var. ve şuan youtube türkiye çeteleşmiş durumda seni barındırmazlar.

2013 de felan yapacaktınız youtuber lıgı 

do_som tarafından 21/Oca/18 12:45 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

zamanında burada konusu açılmıştı o zamanlar çok temiz paralar kazanılıyordu şimdi gelen kurallar yüzüne bırak para kazanmayı üzerine para isteyecek nerdeyse

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit

do_som tarafından 21/Oca/18 12:56 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

YouTube'ta hitap ettiğiniz yaş kitlesi büyüdükçe kazandığınız parada aynı oradan düşüyor. Zira yaş yükseldikçe reklam engelleme eklentisi kullanım oranıda artıyor. Ana babası çocuğun eline veriyorlar tableti dünyadan soyutluyor kendini. Aynen böyle oluyor :

https://www.youtube.com/watch?v=cMhPir2Quxo

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek
    diplomali-issiz bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

udemy den bu seti alacak olan varsa videoları paylaşırsa sevinirim bakalım neler varmış içerikte

bende bunu yazacaktım hacım :D

set beş para etmez milleti kazıkalmak için yapılmış bir set ifşa etmiştim seti sonra ne oldu bilmiyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı
    italyan bunu yazdı

Adam futbolcuları,basketbolcuları bile kullandı , youtuberları kullanmadıklarına nasıl ihtimal verebiliyorsunuz ? 

Şahsi fikrim kitle oluşturup ileride yonlendirmek icin youtuberları desteklemiş olduklarını düşünüyorum. Birbirlerinin takipcisini calmak icin , sikim sonik işlere giren youtuberlar , feto bağlantısı kesin olan bir youtuber hakkında ağızlarını acıp tek kelime etmediler. Bunu gectim adamlar o herifi dışlamak yerine birlikte videolar cekmeye devam ettiler. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 3870 Toplam Mesaj: 31
para kazanmak