Türkçe -> Almanca Kısa Bir Çeviri
-
Yapabilecek birine ihtiyacım var PM atarsanız sevinirim.
Burdan veremem , kısa bir site çevirisi. 1 sayfa.
-
google translatei denedin mi?
-
http://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=wT#
-
her çeviri istendiğinde google translate linklerini hırsla veren arkadaşlar;
google translate bi sike yaramıyor lan ! -
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
her çeviri istendiğinde google translate linklerini hırsla veren arkadaşlar;
google translate bi sike yaramıyor lan !
-----------------------------En başarılı çeviriyi yapan o, daha iyisi mi var? En iyisine bi sike yaramıyor diyorsan koca google bi siki eline almak için o kadar uğraşmadı herhalde :)
Konu dağılmasın benden bu kadar kolay gelsin hocam...
-
Google translate : bilmeyen var mı Allah aşkına? Söylediniz de yeni mi öğrendim ?
size zahmet bi IQ testi yaptırıverin sonra uygun tedavi isteyin lütfen.
İnsan arıyorum İnsan..
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------Google translate : bilmeyen var mı Allah aşkına? Söylediniz de yeni mi öğrendim ?
İnsan arıyorum İnsan..
arkandayım hocam :) google translate e kafam girsin..geçenlerde Atatürk için kullandığımız ata kelimesini to the horse diye çevirmiş, bir konuda geçiyordu :)
istediğin şeyi çevirtebildin mi birine ? hala yardım gerekli mi ?
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------Google translate : bilmeyen var mı Allah aşkına? Söylediniz de yeni mi öğrendim ?
İnsan arıyorum İnsan..
-----------------------------Bahse girerim IQ nun açılımını bilmiyorsundur onuda o bok salladığın google git sorda öğren! Sanane lan benim IQ dan sen öss puanını söyle bi de ordan konuşalım embesil
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------buraqgo bunu yazdı:
İnsan arıyorum İnsan..
-----------------------------Bahse girerim IQ nun açılımını bilmiyorsundur onuda o bok salladığın google git sorda öğren! Sanane lan benim IQ dan sen öss puanını söyle bi de ordan konuşalım embesil
-----------------------------Hocam ciddi ciddi sen öss puanın zeka belirtisi olduğunu mu düşünüyorsun?
Sınavlar zekayı belirtebilir,ama öss ve türkiyede ki hiç bir sınav zekayı belli etmiyor.
-
hocam arkadaş google'ın adamı herhalde :) öss puanıyla insan değerlendirmeye kalkan bir adama da ne söylenir? açıkcası ben burada aciz kaldım.
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------Gecement bunu yazdı:
-----------------------------buraqgo bunu yazdı:
İnsan arıyorum İnsan..
-----------------------------Hocam ciddi ciddi sen öss puanın zeka belirtisi olduğunu mu düşünüyorsun?
Sınavlar zekayı belirtebilir,ama öss ve türkiyede ki hiç bir sınav zekayı belli etmiyor.
Zekayı belirtiyor demek ne kadar doğru ise
Zekayı belirtmiyor demek de o kadar yanlış hocam.
Çünkü bu elemanlar öküz mü o kadar Geometri'nin Fizik'in altından kalkıyor.
Çoğu kişinin göremediklerini görüyor.
Haksız mıyım?