Türkçe Düşmanlığında Son Nokta
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------
1.si o şiir neyzen tevfiğe ait değil..
Neyzeb tevfiğin o şiir hocam kafa mı buluyon heryerde öyle yazıo :D -
şiir in kime ait oldugu önemli deil ne kadar güzel oldunu gömemek için kör olmak bile yetmez
çok güzel yazmış
-
mortyr bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
1.si o şiir neyzen tevfiğe ait değil..
Neyzeb tevfiğin o şiir hocam kafa mı buluyon heryerde öyle yazıo :DBiraz araştırsan veya bu topic'teki mesajları okusan neyzen tevfiğin olmadığını anlarsın zaten... Bodoslama dalmaya gerek yok...
@Paxner hocam:
Güzel olup olmadığı tartışılır. Sana göre güzeldir, bana göre değildir.
Ben sana bir müslümanın diğer bir müslümana hataya girdiği zaman müdahale etmesi gerektiği ile ilgili bir sürü ayet ve hadis gösterebilirim. Tabi ki bu baskı ile değil adabı ile olmalı...
-
NmC önemli olan bir insanın diğer bir insana ne kadar karışabileceğidir oyüzden dir bu şiir in güzelliği
-
PanxeR bunu yazdı:
NmC önemli olan bir insanın diğer bir insana ne kadar karışabileceğidir oyüzden dir bu şiir in güzelliği
-----------------------------"Dürzü","Şerefsiz",dolaylı yoldan "piç" kelimelerini kullanan bu adam sence daha mı saygılı insanların hayatına?
Ben bir arkadaşıma "Niçin namaz kılmıyorsun?" dedim diye bu şiire mi layık görülüyorum yani?
-
NmC bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------"Dürzü","Şerefsiz",dolaylı yoldan "piç" kelimelerini kullanan bu adam sence daha mı saygılı insanların hayatına?
Ben bir arkadaşıma "Niçin namaz kılmıyorsun?" dedim diye bu şiire mi layık görülüyorum yani?
----------------------------bende arkadaşıma niye içmiyorsun diyorum , din farklı bişi içinde vardır yada yoktur zorlama ile olacaksa hiç olmasın daha iyi
-
PanxeR bunu yazdı:
bende arkadaşıma niye içmiyorsun diyorum , din farklı bişi içinde vardır yada yoktur zorlama ile olacaksa hiç olmasın daha iyi
-----------------------------Tamam işte hocam ben de sana böyle bi şiir yazsam nasıl hissedersin? Sırf sordun diye? Adam orucumu niye soruyosun lan dürzü diyo.. Var mı ötesi...
Zorlama zaten doğru değil, ama bunu sorabilecek kadar hakkımızın olması lazım bence...
-
doğru diyor niye soruyosun ? Reklamı sevmiyo adam belki