Assembly - Reverse Engineering
Türkçe Kaynaklar Türkçe Assembly Kitabı (Updating)
Türkçe Kaynaklar Türkçe Assembly Kitabı (Updating)
-
Edit: ComputerWolf
Arkadaslar link eski oldugu icin kendi elimdeki dokumanlarida ekledim,arkadasin daha once verdigi dokumanda dahil.
download:
http://www.speedyshare.com/257988338.html
----------------------------------------------------Eski---------------------------------------------------------------
http://www.filelodge.com/files/hdd9/221455/T%DCRK%C7E%20KAYNAKLAR%20ASM_kitap_T%FCrk%E7e.rar
buyrun millet işinize yarar işallah
-
Hocam inceledim gerçekten güzel bir kaynak.Paylaşım için teşekkürler.Asembly öğrenmek her baba yiğidin harcı değil.Bakalım biz yapabilcek miyiz? Gerçi alt yapım var,mikroişlemcileri dersinde ve pic programada görmüştük ama yetmiyor ki:) Kanak için çoooook sağol hocam
-
saol aslında bende bilmiyom elimde vardı sizinle paylaştım
-
teşekkürler...
-
Ya hocam bu forumdaki üyeler nedir anlamadım gitti.A.q. gece Asp Guncesi adlı kitabı yayınladım,şimdi de blood_rhyme ne süper bir kitap yayınlamış hiç ilgi yok. adamlar alışmış beleş geçinmeken,kimsenin öğrenmeye derdi yok ki.Abi bu var mı bu yok mu,bu olur mu.La biraz da siz öğrenin,şu elinizi taşın altına sokun azcık.Sonra wordde yazı yazmasını bilmeyen adam gidip web site hackliyor.Ne bu a.q.Yeter bu sömürücülüğünüz.Artık yetti a.q.
-
haklısın ne diyim hocam bende indirdim birazdan bakacağım pic mimarisini biliyorum da bakalım buna ne yapacağız
-
sadece iki sn. baktım ama deli birşey
-
beyler ben indiremedim..indiren biri varsa yollasa bana da ?
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------Ya hocam bu forumdaki üyeler nedir anlamadım gitti.A.q. gece Asp Guncesi adlı kitabı yayınladım,şimdi de blood_rhyme ne süper bir kitap yayınlamış hiç ilgi yok. adamlar alışmış beleş geçinmeken,kimsenin öğrenmeye derdi yok ki.Abi bu var mı bu yok mu,bu olur mu.La biraz da siz öğrenin,şu elinizi taşın altına sokun azcık.Sonra wordde yazı yazmasını bilmeyen adam gidip web site hackliyor.Ne bu a.q.Yeter bu sömürücülüğünüz.Artık yetti a.q.
-----------------------------
Buradakı bır cok adam ıcın "Bır gun uzaya cıkarsak nasıl ısemelıyız kı pantolonumuz ıslanmasın" dokumanları ASM dokumanları ıle esdeger...
Kim zorunlu degılse ASM ogrenır kı ? Bu tip dokuman paylasımları "Lan bunu okusam bırsey kaparım belkı" havasında okuncak seyler uzerıne olur genelde ki oyle olmalıdır da...
ASM ogrenmek isteyen:
www.google.com a girer arar bulur ogrenesı varsa ogrenır... Bunu yapacak beynı olmayan adam zaten ASM yi sittin sene ogrenemez...
Cellalenme yanı bosuna...
-
dorudur musket ama adam kitap vermiş direkt önünde hiç olmazsa lan belki bişeyler kaparım mantığıyla bakılması gerekir bence sonuçta ASM. programlamanın kökü.. bende bu kitap varmı bilmiyorum çünki çekemedim adam gibi biyere upload etseniz? speedyshre/rapidshare gibi
-
Abi bence gunumuzde ASM ogrenmek sadece hobi olmalidir :) Yoksa bir noktadan sonra ASM hamalliktan baska birsey degil.Zaten Cracking ve cok altseviye uygulamalara ihtiyaciniz olmuyorsa ASM fazla gelir :)
Bu arada kitap 2006'da upload edilmis bendede birkac dokuman olacakti bi bakayim onlari upload edeyim.
Baktim elemanin upload ettigi dokumanda var elimde ...Baya bir kaynak var ozellikle Pulsar'in kendi anlattigi kaynaklar super...
Download:
http://www.speedyshare.com/257988338.html