Türkçe Rapin Babası Cartel Geri Dönüyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

hehe bende severdim bunları hatta ince ince yasemincede kakılmıs paso kartel bir numara , cehennemden cıkmıs cılgın itilmiş die sarkı söylüodu :)

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

Sene 95 tüm şarkılarını ezbere biliyordum halende sölerim seriye bağlasam

adamların stili bambaşkaydı...

çek bi fırt

Hani bana para

Posse Attack

Yetmedimi (

Araba Yok

bunlar çığır açmış parçalardır.

sonradan erci-e albümler yaptı, karakan tek albüm yaptı , erci-e - peter maffay la beraber söyledi sonra inceefe bişeler yapmaya çalıştı ama hiç biri ilk cartel kadar iyi olmadı.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    vay be.. eski günler.. heh. bekliyoruz..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    hayatimda dinledigim ilk ve son rap oldu

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

valla bi iyi güzel gelsinler eski parçalarıda süperde bence eskisi gbi tutturamazlar hem bence ilk rapin tohumlarını 'neyzen Teyfik' atmış adamların şiirleri hem illegal hem döneme göre sert dil hem kafiye uyumu  en sevdiğim şiirlerinden biri

MECNUN

ben bu dünyanın devr-i devranını,izzet-i nefsini s..k..yim,
    yansın bu ibneler su veren itfayenin hortumunu s..k..yim,
    ben delimiyim mecnun gibi bir am için çöllere düşeyim,
    verirse verir, vermezse leylayı da s..k..yim.

be hey dürzü
    ne ararsin tanri ile aramda!.
    sen kimsin ki orucumu sorarsin?
    hakikaten gözün yoksa haramda
    basi açiga niye türban sorarsin?
    raki, sarap içiyorsam sana ne.
    yoksa sana bir zararim, içerim.                    ==)buda süper şiirlerinden biri
    ikimiz de gelsek kildan köprüye,
    ben dürüstsem sarhosken de geçerim
    esir iken mümkün müdür ibadet?
    yatip kalkip atatürk'e dua et.
    senin gibi dürzülerin yüzünden,
    dininden de soguyacak bu millet
    isgaldeki hali sakin unutma.
    atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
    sen anandan yine çikardin amma
    baban kimdi bilemezdin serefsiz

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

CArtele saygı göster hadi kolpalar toplanan kasetleri cd leri satışa çıkar...

Her zaman dediğim gibi cartel respectttt ve gün geldi...

saygı ve sevgi ile Alper Ağa...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    'Gel gel gel cartele gel Bilmiyorsan sana öğretirler Gel gel gel cartele gel Carteldekiler kan kardeşler'

95'de daha ilk okul 2 deyken bunlar kral'da çıktıklarında sesi son ses açıp söyleyemesemde bağırır dururdum-rap böyle başladı :)

Beyler Cartel parçasının tam metnini (almanca-ispanyolca olan kısımlarda dahil) bulabilcek yada paylaşabilecek olan varmı ?

bulabildiğim kısım:

Cartel bir numara en büyük Cehennemden çıkan çılgın türk 25 yaşında yüzbinlik araba Nerden geldi bu para en iyisi sorma Anlamazsan kafan almaz sorma Yaşadığın yeri tanımıyon sorma Hergün savaş caddeler kan Kan bile kırmızı değil karakan Karakan yine geldim buraya Hakkınızı arayıp sormaya Geride kalanları uyarmaya Beraber olup carteli kurmaya Elini vicdanına koyupta söyle Bu hayat ne kadar sürecek böyle Cartel deyipte geçme Bize güvende yanlışı seçme Kaç kere söyledik biz çocuk sana Bir türlü kulak asmadın lafımıza Hadi bırak onları gel yanımıza Gel gel gel cartele gel Bilmiyorsan sana öğretirler Gel gel gel cartele gel Carteldekiler kan kardeşler 95 cartel dile gelir sana Ve şu anda erci-e konuşmakta Cartel yanyana cancana beraber Almanyanın caddelerinden al sana haber Durum beter bak cartele saygı göster Bomba rep şeklinde geliyor İpucunu yaktık ateş devam ediyor Ona sana bana buna kuvvet veriyor Konuşda söylede susmada sende Problemin çözümü bizde ve bende Yabancısın diye seni ezemesinler Cartel almanyanın 3 köşesinde Bak bak bak cartel vurup geçer Ama kime vuracağını iyi düşünüp seçer Bütün gece zarlar cartele hazırlar Gibi geliyor ban yoksa şüphenmi var Kaç kere söyledik biz çocuk sana Bir türlü kulak asmadın lafımıza Hadi bırak onları gel yanımıza Gel gel gel cartele gel Bilmiyorsan sana öğretirler Gel gel gel cartele gel Carteldekiler kan kardeşler

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 4541 Toplam Mesaj: 28