Türkçe Sözlü Rap Daha İyi Anlatılamazdı..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

rapperms

arkadaşım üslübuna dikkat etmelisin. adam yazının ufaklıgından yakınmış. dikkat etseydin ya :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Türkçe bir yazı ancak bu kadar kötü bir font ve büyüklükte yazılabilirdi..!

Evet yazının ufaklığı vekötü bir font filan zırvalamış. ben orada bi yanlışlık yapmış olabilirim editleme şansım olsa editlerim ama benim takıldığım asıl nokta ya arkadaşım yazıyı bi okuyup içerikten insan olarak bişiyler çıkarıp yazacaksan yaz yazmayacaksan böyle gereksiz polemikler başlatma kızdığım nokta bu...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    rappermcs tek kelime ile yorumsuzsun aq

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı:
    -----------------------------

Türkçe bir yazı ancak bu kadar kötü bir font ve büyüklükte yazılabilirdi..!

Evet yazının ufaklığı vekötü bir font filan zırvalamış. ben orada bi yanlışlık yapmış olabilirim editleme şansım olsa editlerim ama benim takıldığım asıl nokta ya arkadaşım yazıyı bi okuyup içerikten insan olarak bişiyler çıkarıp yazacaksan yaz yazmayacaksan böyle gereksiz polemikler başlatma kızdığım nokta bu...

Ben SyspioniC inde dediği gibi sadece font un kötülüğü ve küçüklüğünden yakındım sende nerelere çekiyorsun konuyu (:

"Türkçe bir yazı ancak bu kadar kötü bir font ve büyüklükte yazılabilirdi..!"

Dikkatli oku...

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:
    Arkadaşlar C/P ama nasıl biliyormusunuz you tube dan izledim dinledim oturdum word de yazdım ve buraya kopyaladım. oldumu şimdi offff yaaa yeni nesil akıllanmayacak hiçççç

yeni nesil dio sen kaç yaşındasın 60 falanmı :D :D bide oraya rap askerleri barikatı yazmış enderi,sırtlan, bektaşı yazmış bunlar hem rapçi hem rapin askerleri ha :D :D kaynak ya :D 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:
    Arkadaşlar C/P ama nasıl biliyormusunuz you tube dan izledim dinledim oturdum word de yazdım ve buraya kopyaladım. oldumu şimdi offff yaaa yeni nesil akıllanmayacak hiçççç

yeni nesil dio sen kaç yaşındasın 60 falanmı :D :D bide oraya rap askerleri barikatı yazmış enderi,sırtlan, bektaşı yazmış bunlar hem rapçi hem rapin askerleri ha :D :D kaynak ya :D 

Bu cevabından sonra senden büyük olduğumu hatta senin yaşın kadar rap altyapım olduğunu söyleyebilirim :)

Metanet ok uzatmayalım daha fazla ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı:

SilenC3 bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

Bu cevabından sonra senden büyük olduğumu hatta senin yaşın kadar rap altyapım olduğunu söyleyebilirim :)

Metanet ok uzatmayalım daha fazla ...

ahahah belli oluo hoca :D bence sen git hawa al gel sora rapçi dediklerini bi daha dinle sonra editlersin :D 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Cartel dışında! 

hepsinin hatası yanlışı gereksiz küfürlü parçası olmuştur bunu kabul ederim.. ama rap i omuzlayan ve bu güne gelmesinin temel taşları bu insanlar benim görüşüm bu kimse kabul etmek zorunda diiil. 

sonuç olarak ben bu yazıyı birlik beraberlik adına ben gibi düşünen, kaliteli rap müzik taraftarları ile paylaşım için yazdım...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek

rap yada hip hop yada ip öp (fransızca söylenişi) müzik degil söz söyleme sanatdır. ortalama 5 er dakkalık 3 parçadan sonra dinleyenin kafasını zikmeye başlar

ayrıca itüsözlükden alıntı

blues, rock gibi sanat akımına bir şeyler katan, hatta yaratan zencilerinin, ruhsuz torunlarının yaptığı boktan işlerden biri.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

gereksiz bir polemikle iyi hit aldı konu...

neyse

ben Rap'in açılımınını Rhtymic American Poetry yani Ritmik Amerikan Şiiri olduğunu sanıyodum öyle ztn..kaynak ne kim söylemiş bunları..

bide tr-nin ilk rapçileri Cartel grubu değildir İslamic  force 'du herhalde..ama yayan şahsiyetler ta kendileri

Toplam Hit: 3162 Toplam Mesaj: 26