Turkcell 1 Kontöre .İnfo Uzantılı Domain :)
-

Mailime Bu geldi arkadaşlar ihtiyacı olanların yararlanması için paylaşmak istedim..
-
firmaya dikkat :) ayrıntısını okumanızı tavsiye ederim almadan önce
-
işin içine türkticaret varsa bedava bişey olmaz. vardır bi bit yeniği ama bi deneyelim.
-
turkticaret ? uzak durun :)
-
geçenlerdede vermişti 2 sene felan oluyo dnsleri kitlemişler turkticaret.nete uyanıklar :)
banada mail geldide müridleri kandırmayım diye palaşmadım
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------
işin içine türkticaret varsa bedava bişey olmaz. vardır bi bit yeniği ama bi deneyelim.
-----------------------------bit yeniği hocam, domaini ns yönlendirmesi yapamıyorsun türk ticaret dışındaki bir yere - yani adamlar host satmak için yapmışlar
birde verilen bilgilerin bankalara satılacağını ve sizin durmadan kredi kartı vs. rahatsız edileceğiniz de var işin içind, ondan 18 yaş sınırı koymuşlar
-
1 kntre nası oluyo laa?
-
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bit yeniği hocam, domaini ns yönlendirmesi yapamıyorsun türk ticaret dışındaki bir yere - yani adamlar host satmak için yapmışlar
birde verilen bilgilerin bankalara satılacağını ve sizin durmadan kredi kartı vs. rahatsız edileceğiniz de var işin içind, ondan 18 yaş sınırı koymuşlar
-----------------------------Firmayı çok fazla tanımıyorum..Müridlerin işine yarayabilir diye düşündüm hocalar eğer kıl tüy bi durum varsa silinsin konu milletin başı yanmasın :S
-
olsun yinede güzel hostuda türk ticaretten alıverin okaadarlık adamlar strandart koysun tabi host alan domain bedava oluyo sizde uygn bi host alıverin. zaten normalde alan olmaz sadece yeni site açacak arkadaşalrın işine yarar bence güzel birşey
-
godaddy de zaten 0,89 $ .info işin içinde Türkticaret varsa hemen kaç oradan