Turkcell 3G Vınn Tahribat Sorunu
-
Arkadaşlar turkcell 3g den tahribata giremiyorum her site normalken tahribata girince sunucu bulunamıyor hatası veriyor ?
Aynı dertten müzdarip olan varmı ?
Çözümü varmı ?
-
Vodafone 3g kullanıyorum sorun yok. Başka bir vinn da deneme yaptin mi? Makinenle ilgili değil değil mi?
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------
Vodafone 3g kullanıyorum sorun yok. Başka bir vinn da deneme yaptin mi? Makinenle ilgili değil değil mi?
-----------------------------2 farklı vınn ile 2 ayrı makineden deneme yaptım sonuç aynı
Makinede sorun yok çünki makineler normal tahribata girebiliyor
-
7.23 ü görmüştüm aha ilk defa bu kadar hızlı internet diye seviniyodum bu seferde tahribat sorunu çıktı :S
-
hocam benim pc de oluyo arada modeme restart atınca geçiyor
-
vodafona geç vodafona.
-
dns ayarlarını değiştir. Ama değişip değişmediğini kontrol etmek için nslookup.exe dosyasını çalıştır (komut satırına nslookup yaz)
-
x-files bunu yazdı:
vodafona geç vodafona.
-----------------------------bizim evde onun 3g si deil 2g si bile çekmio telefon msj atamıon turkcell çekio
-
Vodafone gibi saçma sapan bi şirkete asla geçmemde konumuz bu değil :)
Dns lerde normal ama ne oluyo anlamıyorum :S
-
Vodafone veya turkcel veya avea hemen hepsi bafileme tarzında çalışıyorlar.Ama vodafone ile avrupada rahatça dolaşabiliyosun.tüm avrupada hemen hemen var.diğer şirketler ise anlaştıkları yerel şirketler üzerinden hizmet veriyolar.bada hafif sivri kazık oluyor.ama sınırları geçerken bile sorun olmuyorsa bu anlatımıma en yakın vodafone var.burada vodafone nun biraz global olmasının müşteri açısından avantajı var.aldığın hizmet zaman bazında sana kazandırıyorsa bunu anlattıklarıma bağlayabilirsiniz.vodafonun bu tip ufak bir avantajı ve dünya tecrübesi ile klasik ingiliz pazarlaması var.
Bu arada problemini TİM lerde çözebilirsin.
-
weskeyy bunu yazdı:
Vodafone veya turkcel veya avea hemen hepsi bafileme tarzında çalışıyorlar.Ama vodafone ile avrupada rahatça dolaşabiliyosun.tüm avrupada hemen hemen var.diğer şirketler ise anlaştıkları yerel şirketler üzerinden hizmet veriyolar.bada hafif sivri kazık oluyor.ama sınırları geçerken bile sorun olmuyorsa bu anlatımıma en yakın vodafone var.burada vodafone nun biraz global olmasının müşteri açısından avantajı var.aldığın hizmet zaman bazında sana kazandırıyorsa bunu anlattıklarıma bağlayabilirsiniz.vodafonun bu tip ufak bir avantajı ve dünya tecrübesi ile klasik ingiliz pazarlaması var.
Bu arada problemini TİM lerde çözebilirsin.
-----------------------------Wallaha hocam arkadaş bi mallık etti vodafone altı sen global felan diyosun iyi hoşta daha kütahyada vodafone bağlanamıyoken yada anca 1024 hızına ulaşamıyoken turkcell 7-8 kbps yi buluyo
Bu yüzden turkcell kalitesini heryerde yaşadığımdan vodafone bedavada verse almam sonuç ortada çünki..
Ama tahribata hala giremiyorum orası ayrı :D