Turkcell 8035 Hırsızlığı
-
Banada aynısını yapmaya çalıştılar ama benimkisi insaflıydı üyelik bedelini söyledi.
Şunu bilinki arkadaşlar gsm ve bankalardan elinizden geldiği kadar uzak duracaksınız.
babalarının hayrına hiçbirşey yapmıyorlar.
-
@antivir-US Hocam BTK harici dediklerini yaptım a ses kaydımı dinlemişler ben onay vermişim yetkili bi kişiyi istedim telefona yetkili biziz başka yetkili yok ayana yattılar ısrar edip biraz bağırınca tamam o sizi arar deyip salladılar yarında bekliycem eğer arayan olmassa ben arayıp BTK konusunda üzerlerine gidicem.
@archair23 Saat 20:30 civarı yaptım işlemi hocam. iyi diyon güzel diyon bende isterim arayıp ana bacı soy sop sövmeyi ama adamlarda öyle bi bünye varkı tamam beyefendi iyi günler deyip kapatıyolar sonra bi dava açsam karşıma çıkıcak hakaret davası yemek var bide durduk yere şuan haklıyım zaten haksız duruma düşmek istemiyorum
+ olarak bankayı aradım birazda onları fırçaladım dedim kartımdan çatır çatır para çekiyolar niye bi bilgilendirme mesajı atmıyorsunuz niye bi onay
istemiyorsunuz felan beklemediğim bi tepki gördüm bi form yolladılar maille paranın iznim olmadan kartımdan çekildiğine dair doldurup yarın fax atıcam bide onlar inceliyceklermiş pek umudum yok ama denemekte fayda var
BTK'yı araycam yarın mail atıcam yada herneyse son olarak Tüketici Hakem Heyetine gidicem hiç birinden sonuç çıkmassa
iş yargıya kadar gider
Sserkan tarafından 03/Eki/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
yalancısınız dedim bu zamanda ki kime bedava bi hizmet veriyor kapatın telefonu dedim bidaha aramadılar kontörlü hat kullandığım dönemler de :) bimer, tüketici hakem heyeti, btk hepsine yaz ses kaydını dinlesinler....
-
-
Tahribattan bi müridin yardımıyla sorun çözülmüştür
ücret iade edilecek :)
-
nasıl yardım
-
kız kardeşim okurken (8035 mi hatırlamıyorum ama) böyle bi hizmete üye olmuştum yıllık para kestiler . ama hizemtten memnundum kardeşim kaç para isterse karttan çekip yüklüyorlardı .ayrıca servisten ayrılacam dediğimdede hiç uğraştırmadan üyeliğimi iptal etmişlerdi.
malesef üye ücreti yok deyip üyelik ücreti ni bir çok şeyde olduğu gibi bundada milleti kandırmışlardır.nede olsa şikayet etsende bi sonuç alamayacağını biliyorlar yasla yaslayabildiğin kadar .