Turkcell 8035 Hırsızlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Banada aynısını yapmaya çalıştılar ama benimkisi insaflıydı üyelik bedelini söyledi.

Şunu bilinki arkadaşlar gsm ve bankalardan elinizden geldiği kadar uzak duracaksınız.

babalarının hayrına hiçbirşey yapmıyorlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

@antivir-US Hocam BTK harici dediklerini yaptım  a ses kaydımı dinlemişler ben onay vermişim yetkili bi kişiyi istedim telefona yetkili biziz başka yetkili yok ayana yattılar ısrar edip biraz bağırınca tamam o sizi arar deyip salladılar yarında bekliycem eğer arayan olmassa ben arayıp BTK konusunda üzerlerine gidicem.

@archair23 Saat 20:30 civarı yaptım işlemi hocam. iyi diyon güzel diyon bende isterim arayıp ana bacı soy sop sövmeyi ama adamlarda öyle bi bünye varkı tamam beyefendi iyi günler deyip kapatıyolar sonra bi dava açsam karşıma çıkıcak hakaret davası yemek var bide durduk yere şuan haklıyım zaten haksız duruma düşmek istemiyorum

+ olarak bankayı aradım birazda onları fırçaladım dedim kartımdan çatır çatır para çekiyolar niye bi bilgilendirme mesajı atmıyorsunuz niye bi onay

istemiyorsunuz felan beklemediğim bi tepki gördüm bi form yolladılar maille paranın iznim olmadan kartımdan çekildiğine dair doldurup yarın fax atıcam bide onlar inceliyceklermiş pek umudum yok ama denemekte fayda var

BTK'yı araycam yarın mail atıcam yada herneyse son olarak Tüketici Hakem Heyetine gidicem hiç birinden sonuç çıkmassa

iş yargıya kadar gider 

Sserkan tarafından 03/Eki/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

yalancısınız dedim bu zamanda ki kime bedava bi hizmet veriyor kapatın telefonu dedim bidaha aramadılar kontörlü hat kullandığım dönemler de :) bimer, tüketici hakem heyeti, btk hepsine yaz ses kaydını dinlesinler....

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Okurken aklıma birden bu sahne geldi. :)

http://www.youtube.com/watch?v=e6AbhhSOjEE

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Tahribattan bi müridin yardımıyla sorun çözülmüştür

ücret iade edilecek :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

nasıl yardım

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kız kardeşim okurken (8035 mi hatırlamıyorum ama)  böyle bi hizmete üye olmuştum yıllık para kestiler . ama hizemtten memnundum kardeşim kaç para isterse karttan çekip yüklüyorlardı .ayrıca servisten ayrılacam dediğimdede hiç uğraştırmadan üyeliğimi iptal etmişlerdi.

malesef üye ücreti yok deyip üyelik ücreti ni bir çok şeyde olduğu gibi bundada milleti kandırmışlardır.nede olsa şikayet etsende bi sonuç alamayacağını biliyorlar yasla yaslayabildiğin kadar .

Minimalist Değilim Tembelim
Toplam Hit: 4038 Toplam Mesaj: 18