Turkcell Bedava İnternet Kazanma Yöntemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bu arada Turkcell'in canını yerim. Bu ay toplamda 7-8 GB net ve 1.000 her yöne Bip dakikası verdiler. Bu ayı paket yapmadan geçirdim. Her hafta 1.000 dakika geliyor. Genç Turkcell yumurta çatlamadanda haftada 2 sefer aylık 1 GB net çıkıyor. Yani her hafta 2 GB.

Kampanya kovalanırsa Turkcell en hesaplısı.

Ama ben uğraşamam derseniz Telekom kullanın. Vodafone amk. Boku çıktı onun. 

bip her yöne arama nasıl oluyor.

bipten bipemi ? 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Bu arada Turkcell'in canını yerim. Bu ay toplamda 7-8 GB net ve 1.000 her yöne Bip dakikası verdiler. Bu ayı paket yapmadan geçirdim. Her hafta 1.000 dakika geliyor. Genç Turkcell yumurta çatlamadanda haftada 2 sefer aylık 1 GB net çıkıyor. Yani her hafta 2 GB.

Kampanya kovalanırsa Turkcell en hesaplısı.

Ama ben uğraşamam derseniz Telekom kullanın. Vodafone amk. Boku çıktı onun. 

bip her yöne arama nasıl oluyor.

bipten bipemi ? 

Hayır. Bip'ten arıyorsun ses internet üstünden gidiyor ama karşıda normal arama gibi gözüküyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada ek bir taktik daha vereyim. Salla kazan yaptıktan sonra ikinci hak için dergilikten dergi indirin diyor. Eğer paketinizin dergilik kullanma hakkı yoksa uygulamaya girin orada ücretsiz dergiler var. Onlardan birini indirin. Öyle yapıncada kabul ediyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

taahhütsüz sınırsız internetli paket var mı ? ev interneti bok gibi mobile akmak istiyorum

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

taahhütsüz sınırsız internetli paket var mı ? ev interneti bok gibi mobile akmak istiyorum

1 sene taahhüt mecburi. Taahhüt bozunca Turkcell fena geçiriyor. Modem parası mesala 1.000 lira.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mkyb bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

1 sene taahhüt mecburi. Taahhüt bozunca Turkcell fena geçiriyor. Modem parası mesala 1.000 lira.

ona da cesaret edilmiyo ya, bin lira taahhüt bozma cezası ödeyene kadar bi senelik fatura öderim daha iyi

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

ona da cesaret edilmiyo ya, bin lira taahhüt bozma cezası ödeyene kadar bi senelik fatura öderim daha iyi

Aylık 100 liradan desen 1.200 lira ödeyeceksin bir senede. Benim şuan taahhüt var biterse Turkcell Superbox alacağım. Hem o zamana kadar biraz daha ucuzlar ve hız artar. 

Bundan 10 sene önce 3G ilk çıktığı dönemler Turkcell Vınn diye satıyordu bunu. 5 GB kotalı sonrasında 128 kbps düşüyordu hız. İşkence gibiydi. 10 senede anca bu kadar oldu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

hazır motosikletle geziyorken sürpriz nokta uygulamasını deneyeyim dedim. gösterilen tüm noktalara gidip hediyeleri aldım. dedim ben bunun a. koyarım. sonra fark ettim ki. günlük limit varmış :D yemedi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Turkcell baktı ben cimrinin tekiyim bunu teklif etti :

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/ucuran-ekstra-3-gb-paketi?source=CMS&place=campaigns_category

5 lira fazlasına 4 GB veriyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada Sürpiz noktada artık sahte konumla vs aldatma yaparsanız 1 aylık ban atıyor sistem. Turkcell sıkı tutuyor işi.

Toplam Hit: 4965 Toplam Mesaj: 38
turkcell