Turkcell Bedava İnternet Kazanma Yöntemleri
-
mkyb bunu yazdı
Bu arada Turkcell'in canını yerim. Bu ay toplamda 7-8 GB net ve 1.000 her yöne Bip dakikası verdiler. Bu ayı paket yapmadan geçirdim. Her hafta 1.000 dakika geliyor. Genç Turkcell yumurta çatlamadanda haftada 2 sefer aylık 1 GB net çıkıyor. Yani her hafta 2 GB.
Kampanya kovalanırsa Turkcell en hesaplısı.
Ama ben uğraşamam derseniz Telekom kullanın. Vodafone amk. Boku çıktı onun.
bip her yöne arama nasıl oluyor.
bipten bipemi ?
-
samaccc bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bu arada Turkcell'in canını yerim. Bu ay toplamda 7-8 GB net ve 1.000 her yöne Bip dakikası verdiler. Bu ayı paket yapmadan geçirdim. Her hafta 1.000 dakika geliyor. Genç Turkcell yumurta çatlamadanda haftada 2 sefer aylık 1 GB net çıkıyor. Yani her hafta 2 GB.
Kampanya kovalanırsa Turkcell en hesaplısı.
Ama ben uğraşamam derseniz Telekom kullanın. Vodafone amk. Boku çıktı onun.
bip her yöne arama nasıl oluyor.
bipten bipemi ?
Hayır. Bip'ten arıyorsun ses internet üstünden gidiyor ama karşıda normal arama gibi gözüküyor.
-
Bu arada ek bir taktik daha vereyim. Salla kazan yaptıktan sonra ikinci hak için dergilikten dergi indirin diyor. Eğer paketinizin dergilik kullanma hakkı yoksa uygulamaya girin orada ücretsiz dergiler var. Onlardan birini indirin. Öyle yapıncada kabul ediyor.
-
taahhütsüz sınırsız internetli paket var mı ? ev interneti bok gibi mobile akmak istiyorum
-
yolbulucu bunu yazdı
taahhütsüz sınırsız internetli paket var mı ? ev interneti bok gibi mobile akmak istiyorum
1 sene taahhüt mecburi. Taahhüt bozunca Turkcell fena geçiriyor. Modem parası mesala 1.000 lira.
-
mkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
1 sene taahhüt mecburi. Taahhüt bozunca Turkcell fena geçiriyor. Modem parası mesala 1.000 lira.
ona da cesaret edilmiyo ya, bin lira taahhüt bozma cezası ödeyene kadar bi senelik fatura öderim daha iyi
-
yolbulucu bunu yazdımkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
ona da cesaret edilmiyo ya, bin lira taahhüt bozma cezası ödeyene kadar bi senelik fatura öderim daha iyi
Aylık 100 liradan desen 1.200 lira ödeyeceksin bir senede. Benim şuan taahhüt var biterse Turkcell Superbox alacağım. Hem o zamana kadar biraz daha ucuzlar ve hız artar.
Bundan 10 sene önce 3G ilk çıktığı dönemler Turkcell Vınn diye satıyordu bunu. 5 GB kotalı sonrasında 128 kbps düşüyordu hız. İşkence gibiydi. 10 senede anca bu kadar oldu.
-
hazır motosikletle geziyorken sürpriz nokta uygulamasını deneyeyim dedim. gösterilen tüm noktalara gidip hediyeleri aldım. dedim ben bunun a. koyarım. sonra fark ettim ki. günlük limit varmış :D yemedi.
-
Turkcell baktı ben cimrinin tekiyim bunu teklif etti :
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/ucuran-ekstra-3-gb-paketi?source=CMS&place=campaigns_category
5 lira fazlasına 4 GB veriyor.
-
Bu arada Sürpiz noktada artık sahte konumla vs aldatma yaparsanız 1 aylık ban atıyor sistem. Turkcell sıkı tutuyor işi.