Turkcell Beni Kazıklıyor!
-
1500 dakika kamu 45 lira.
Online işlemlerden baktığın güncel fatura sayacı senin tarifene göre bir hesaplama yapmıyor.
Orada isterse 200 lira yazsın.Örnek vermek gerekirse.
Sen konuştukça artıyor fakat hesap kesim günü 1500 dakikayı geçmediysen skıntı yok 45 lira ödersin.
Sayaca takılma.
-
turkcell de çalışıyorum evet, her gün bu sorunlarla geliyor müşteriler bizede..
sms atmamış ve nete girmemişsen, çok konuşmuşsundur. hatta 1500dk yı aştıktan sonra diğer operatörü aramışsan 2 katı yazar hocam :D sen sen ol sınırını aşma, eğer aşarsan normalden daha fazla yazıyor ;)
turkcell den de şaşmayın, avea yı gördük millet sapır sapır tcell e geçiyor şuan :)
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------turkcell de çalışıyorum evet, her gün bu sorunlarla geliyor müşteriler bizede..
sms atmamış ve nete girmemişsen, çok konuşmuşsundur. hatta 1500dk yı aştıktan sonra diğer operatörü aramışsan 2 katı yazar hocam :D sen sen ol sınırını aşma, eğer aşarsan normalden daha fazla yazıyor ;)
turkcell den de şaşmayın, avea yı gördük millet sapır sapır tcell e geçiyor şuan :)
-----------------------------hocam, 1500 dkyı geçirdim ama fazladan 236 liralık gerçekten konuşmadım..konuştuğum olsa olsa yarım saattir... orda yazan tutarın aynısı gelecek mi? ne diosunn?bi aydınlat beni yaw, yusuf moddayım... bu ay okullar tatil, memleketteyim.. parada yok :S sıkıntı çokk
-
bboy_kaya bunu yazdı:
-----------------------------HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------turkcell de çalışıyorum evet, her gün bu sorunlarla geliyor müşteriler bizede..
-----------------------------hocam, 1500 dkyı geçirdim ama fazladan 236 liralık gerçekten konuşmadım..konuştuğum olsa olsa yarım saattir... orda yazan tutarın aynısı gelecek mi? ne diosunn?bi aydınlat beni yaw, yusuf moddayım... bu ay okullar tatil, memleketteyim.. parada yok :S sıkıntı çokk
-----------------------------bi abone merkezine git sorgulat borcunu, iletişim danışmanı var onla görüş baksın faturaya aydınlatsın seni.. en iyi ondan detaylı bilgi alırsın.. merak etme taksitlendirebiliyosun borcunu ;)