Turkcell Çalışanı Var Mı? (Vınn İçin Soru)
-
turkcell vınn makina + 50 gb adil kotalı sınırsız internet vergi dahil 85 TL'ye duydum. 12 ay taahütlü.
bunu da peronel bir kaç tane hakkım var o şekilde yaparım demiş arkadaşa. Şimdi bende almak istiyorum bunu hangi yöntemle alabiliriz???
Yardımcı olacak varsa sevinirim.
Mod: Konuları doğru kategorilere açmaya özen gösterelim.
-
ben aynısını geçen gün aldım cihazsız 129 TL hocam. Cihaz içinde turbo vınn aldım en üst versiyon 35 tl de o geliyor
-
Turkcell, Türk Telekom'un internet veremeyiz port yok dediği bir yerin adresini istiyor bu hizmeti vermek için. Port olmayan adres için ise Vodafone net'in boş port kontrol sitesi vardı oradan tanıdıkların adreslerini deneyerek bulabilirsin. Şuan mobilim link atarım.
-
@panxer turkcellde calisiyor konuya gelir birazdan
-
Yazilimci bunu yazdı
ben aynısını geçen gün aldım cihazsız 129 TL hocam. Cihaz içinde turbo vınn aldım en üst versiyon 35 tl de o geliyor
Üstadım cihaz dahil 85 TL den bahsetti arkadaş. Ona da bir satıcı benim bir kaç tane hakkım var demiş.
-
50 gb sen sonra hiz nasil onemli olan o
-
oksijen bunu yazdı
50 gb sen sonra hiz nasil onemli olan o
128 kbps.
-
mkyb bunu yazdı
Turkcell, Türk Telekom'un internet veremeyiz port yok dediği bir yerin adresini istiyor bu hizmeti vermek için. Port olmayan adres için ise Vodafone net'in boş port kontrol sitesi vardı oradan tanıdıkların adreslerini deneyerek bulabilirsin. Şuan mobilim link atarım.
Acaba şehir dışı adresleri kabul ediyorlarmı öyle olsa benim mahallede hiç port yok valla sırayla kapı adreslerini veririm :)
-
emnimax bunu yazdımkyb bunu yazdı
Acaba şehir dışı adresleri kabul ediyorlarmı öyle olsa benim mahallede hiç port yok valla sırayla kapı adreslerini veririm :)
Olur olur. Sadece adresi işliyorlar sisteme sistem izin veriyor. Adres sadece ona lazım.
-
İsteyen varsa elimde vınn var son modeli içinde sd kart girişine kadar var lazım olan pm
-
mkyb bunu yazdıemnimax bunu yazdımkyb bunu yazdı
Olur olur. Sadece adresi işliyorlar sisteme sistem izin veriyor. Adres sadece ona lazım.
O zaman süpermiş :)
@SaviorAngel
wifi modem ?