Turkcell Den Herkeze 100 Knt
-
kampanya normalde 1 günlük 24 saat deil ama kampayaya gectiginiz gün saat 23 kadar gecerli
sonradan bizden kampanyayla ilgili knt kesemezler bu bir mail bilgilendirme servisidir , turkcelldeki yeni kampanyaları mail olarak gonderiyolar bukadar
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
ben az önce üye oldum, hattınıza yüklendi dedi ama hala hattımdaki kontör sayısı aynı?
-----------------------------online işlem merkezine giriş yapıyosun ordaki kategorilerin en üsttünde hediye paketi var ona tıklıyosun işlemi onaylıyosun sonra msj olarak telefonuna geliyor
kalan konturleri *123*10# den oğrene bilirsiniz
-
volkan bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
ben az önce üye oldum, hattınıza yüklendi dedi ama hala hattımdaki kontör sayısı aynı?
-----------------------------online işlem merkezine giriş yapıyosun ordaki kategorilerin en üsttünde hediye paketi var ona tıklıyosun işlemi onaylıyosun sonra msj olarak telefonuna geliyor
eyvallah hocam *123*10# bu kodu girince oldu, yüklenmiş kontörler :D -
güle güle kullan ama unutma saat 23 ten sonra balkabağına donuşcek :D
-
yrın son gün demi yarın bütün arkadaşları üye yapam :)
-
Turkcell e-bülten'e üye olduktan sonra ilgilendiğiniz alanlarda size düzenli olarak göndereceğimiz haberlerle kampanya ve fırsatlarımızdan herkesten önce haberdar olacaksınız.
peki bu haberlerin gelmesi ile birlikte herhangi bir kontör kesilicekmi ?
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Turkcell e-bülten'e üye olduktan sonra ilgilendiğiniz alanlarda size düzenli olarak göndereceğimiz haberlerle kampanya ve fırsatlarımızdan herkesten önce haberdar olacaksınız.
peki bu haberlerin gelmesi ile birlikte herhangi bir kontör kesilicekmi ?
-----------------------------sanmıyorum teline msj değilde siteden mail atıyolar
-
arkadaslar ben yaptım yuklendi gozukuyo ama arama yapılamıo kontorunuz yok dio
-
exorcise bunu yazdı:
arkadaslar ben yaptım yuklendi gozukuyo ama arama yapılamıo kontorunuz yok dio
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
-
dediklerini uyguladım kontor gozukuyo ama arama yapmıyo kontorunuz yetersiz dio