Turkcell Fatura Borcum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Selam hocalar direk konuya giriyim.

Biraz önce Turkcell'den mesaj geldi. Faturalanmamış yaklaşık kullanımınız 108,24 TL'dir. Sabit ücret ve tüm vergielr dahildir. Fatura kesim tarihinden sonraki indirimler dahil edilmemiştir.

Şimdi ben Turkcell'den faturalı hat aldım fakat aylık 39 TL limitli her yöne paketini kullanıyorum. Sabit bir numarayı aramadım, internetede girmedim. Bu kadar fatura gelmesi imkansız. Her yöne 900 dakikadan 600 dakika daha var kullanabileceğim yani limitide aşmadım.

Bu konuda ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

SIFRE  2222 msj at

türkcell online a girip nereleri aradıgını görebilir faturalarını inceleyebilirsin

39 tl her yönede  vodofone turkcell avea ve sabit ev telefonlarını kapsar

444 xx xx numaraları kapsamıyor

msj kapsamıyor

yurt dısını

ınternetı

bıd bıd bıd

genelde kullanıcı hatası cok ufak da olsa turkcell ın yanlıs faturalandırmasından kaynaklanır

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

indirim dahil edilmemiştir demiş ya onla alakalı olabilir mi?

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim başımada buna benzer bir olay geldi müşteri hizmetleri ilgilenmedi hattımı taşıdım o gün bu gündür bir daha turkcell kullanmıyorum inşallah bir daha kullanmicam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DigitalMind bunu yazdı:
    -----------------------------

Selam hocalar direk konuya giriyim.

Biraz önce Turkcell'den mesaj geldi. Faturalanmamış yaklaşık kullanımınız 108,24 TL'dir. Sabit ücret ve tüm vergielr dahildir. Fatura kesim tarihinden sonraki indirimler dahil edilmemiştir.

Şimdi ben Turkcell'den faturalı hat aldım fakat aylık 39 TL limitli her yöne paketini kullanıyorum. Sabit bir numarayı aramadım, internetede girmedim. Bu kadar fatura gelmesi imkansız. Her yöne 900 dakikadan 600 dakika daha var kullanabileceğim yani limitide aşmadım.

Bu konuda ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

-----------------------------

onun icersinde yaklasık 50 tl vergi var faturan kesilirken o rakam düşecek.geri kalan kısım sms falan olabilir.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

geçmiş olsun , derdini arama hiç bir yerde çağre bulamazssın allah yardımcın olsun. türkcell kullanmayın.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

müşteri hizm ara cingenlik yap yoksa ske ske ödetirler eğer hata bizde demzlerde. bağır çağır yarım saate hallederler. ben de de oldu öyle arasım 10dk falan konuştuk. en son siz de olan problemden dolayı aradım bu konuşma bedeli de hattıma iade edilsin problem sizde falan dedim onu bile iade ettiler :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Sikayetvar.com

Gel bili bili gates
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dr_X
    Dr_X's avatar
    Erkek

Tutara Vergiler vs. dahil demiş ama indirimler dahil değildir diyor dikkat edersen. İndirim uygulanacaktır ama paketin olan tutardan yukarısı gelecektir onu söyleyeyim. sikayetvar.com'a yazsan bile ya aradık ulaşamadık diye mesaj bırakırlar yada başka birşey. Müşteri hizmetleri ile görüşmeyi dene yeterli bilgi veremezlerse sana Tatmin olmaz isen şayet Yasal hakkımı kullanacağım diye Tehdit vari konuş tüm detayları aktarırlar sana

Ainesi İŞTİR kişinin..LAFA bakılmaz !.....Çok laf YALANSIZ olmaz !.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Paketi aşmışsındır internetten gir kaç dakika ve nereleri aradığına bak.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

İnternet'e bile girmedim sadece Turkcell ve Avea ile konuştum, süre aşımıda yapmadım zaten 444 lü numaralarla işim olmadı.

Turkcell Online sitesine girdim şifremle giriş yaptım ne kadar fatura borcum olduğunu öğrenmek için 108 TL yazıyordu nereleri aradığımda yazmıyor. 3 TL ye Mini SMS Paketi yapmıştım sadece 5 SMS kullandım onun dışında hiç sms atmadım.

hani 70, 80 gelse onu da anlarım ( ki o bile çok fazla limiti aşmamama rağmen ) o faturanın benim yüzümden gelse içim yanmaz gider öderim fakat konuşmadığım sürelerin borcunu neden ödeyeyim.

Dipnot : Arkadaşların dediği gibi inşallah indirim uygulanır, yoksa bi kulağımızın arkası kalmıştı onu da Turkcell'e ayırmayalım.

Edit : İnternetten kalan paket süreme baktım, 900 dakika içinden 300 dakika kullanmışım.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 4363 Toplam Mesaj: 29