Turkcell Hakkında Ufak Bir Soru
-
ama verilen kodu girmedim ben bir kod verildi :|
-
müşteri hizmetlerini ararsan onlar görebilio mobil ödeme bölümünden turkcellin iş ortağı firmasıdır büyük ihtimalle. mobil ödemeden çok fazla dolandırıcılık oluyor malesef
-
archair23 bunu yazdı
müşteri hizmetlerini ararsan onlar görebilio mobil ödeme bölümünden turkcellin iş ortağı firmasıdır büyük ihtimalle. mobil ödemeden çok fazla dolandırıcılık oluyor malesef
50 kuruştan fazla yansımıyordu dimi bize müşteri hizmetleri :D
-
HeadBanger bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
pis fakir :|
-
sir bunu yazdıHeadBanger bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
pis fakir :|
taksime de gidemedim param yok diye =)
-
turkcell taksitlendirmye nasıl karışmaaz arkadaş ya
-
verilen destke numarası filan ulaşılamıyor bende şikayetvar.com a filan şikayet açtım
-
heryöne dakikdan varsa 532 ile başlayanı ara 444 ile başlayanı arama
-
archair23 bunu yazdı
abi aradım turkcell bir şey yapamıyormuş yan frmaymış irtibata geçmeye calısıyorm ürün kodu geldiği için bir şey yapılamaz diyor..
-
HeadBanger bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
abi aradım turkcell bir şey yapamıyormuş yan frmaymış irtibata geçmeye calısıyorm ürün kodu geldiği için bir şey yapılamaz diyor..
yarın ara hocam ozmn sen bana tam adını söyle yarın bakayım