Turkcell Hattı Olanlar 5 Kontörle Saatlerce Konuşun ... (Denendi)
-
böyle bişey oluyor mu ..hayır yani inanması cok güç..Ayrıca telefon modeli falan farkediyor mu ?
-
yagmurmania bunu yazdı:
-----------------------------
böyle bişey oluyor mu ..hayır yani inanması cok güç..Ayrıca telefon modeli falan farkediyor mu ?
-----------------------------farketmemesi lazım
ben kendi adıma nokia 3600 ve SE k750de ayrı ayrı denedim başarılı oldum
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------yagmurmania bunu yazdı:
-----------------------------farketmemesi lazım
ben kendi adıma nokia 3600 ve SE k750de ayrı ayrı denedim başarılı oldum
-----------------------------ya acaba herkes burda geyik mi yapıyor yani GEYİK baslıgı kısmında böyle bir konu acıldıgı için ister istemez bir kuşkuya düşüyorum :D bazı arkadasların dediği gibi 5 kontüre zati anca 2 dk. konuşabiliyosun ve konuşma sen 3saat 59 saniye yapmadan önce kapanır yani benim aklım orda kaldı.bu konuda beni aydınlatmanız mümkün müdür ?
-
yagmurmania bunu yazdı:
ya acaba herkes burda geyik mi yapıyor yani GEYİK baslıgı kısmında böyle bir konu acıldıgı için ister istemez bir kuşkuya düşüyorum :D bazı arkadasların dediği gibi 5 kontüre zati anca 2 dk. konuşabiliyosun ve konuşma sen 3saat 59 saniye yapmadan önce kapanır yani benim aklım orda kaldı.bu konuda beni aydınlatmanız mümkün müdür ?
-----------------------------sandman açıkladı işin teknik boyutunu
önceki mesajlara bakarsan görürsün
-
Of kurduğum alarm çalışmadı 10 saniye geciktirdim 85 kontörüm gitti, hay aq. Şimdi kontör alıp bi daha deneyecem..