Türkcell Her Yöne Sms Sorunsalı
-
ya hat bana ait değil ve bizbize yurt içi tarifesini, kullanıyorum her yöne sms yapmak isteidğim halde bana 1000 sms geliyor.. biz çözüm yolu yok mu
-
sen ölmedin mi daha ?
hacı tarifende bi sorun vardır.
turkcellin sitesinden bizbize yurt içi tarifesini bi araştırsana ?
-
yok ölmeidm daha öldürmediler :D
bakıcam şimdi
-
her yone 5000 sms sadece genc tarife icin gecerli.
-
hea işte bende ordayım apo..
acaba hattı üstüme alma gibi bir durum söz konusu olabilirmi die soru işaretleri var kafam..
çünkü hat babama ait
-
beyler hattı üzerime alma durumum var mı peki ???
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
beyler hattı üzerime alma durumum var mı peki ???
-----------------------------babanla birlikte turkcell yetkili şeysine gidiceksin. 25 lira bayılcaksınız. ve hat senin üzerine geçicek
-
HeadBanger bunu yazdı:
acaba hattı üstüme alma gibi bir durum söz konusu olabilirmi die soru işaretleri var kafam..
çünkü hat babama ait
-----------------------------bizbize yurt ici ile genc tarife farkli seyler. genc tarifeye gecmek icin yapman gerekn kimlik fotokopini TİM'e vermek. hatti uzerine almana gerek yok.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
çünkü hat babama ait
-----------------------------bizbize yurt ici ile genc tarife farkli seyler. genc tarifeye gecmek icin yapman gerekn kimlik fotokopini TİM'e vermek. hatti uzerine almana gerek yok.
-----------------------------hattın sahibi olan kişi diyor ben hattı sahiibi değilim :)
-
1000 lik sms varmı ya ne kadar ödüyorsun sen ona
-
Hala Türkcell Kullanan Genç Varmı.