Turkcell İyice Saçmaladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

turkcel maldır

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

durum ne oldu hocam ?

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:
    -----------------------------

durum ne oldu hocam ?

Aradım konuştum, durum onlarla değil hattı bize veren bayii ile alakalıymış aldığımız yer de yıllar önce kapanınca bitti gitti olay yeni hat aldık bugün bana kalsa daha fazla kurcalarım bu olayı ama kimse taraftar değil

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:

archair23 bunu yazdı:

durum ne oldu hocam ?

Aradım konuştum, durum onlarla değil hattı bize veren bayii ile alakalıymış aldığımız yer de yıllar önce kapanınca bitti gitti olay yeni hat aldık bugün bana kalsa daha fazla kurcalarım bu olayı ama kimse taraftar değil

Hocam saçmalamayın. Para verdiğiniz hat elalemin üstüne geçiyor borumu. Enayi yerine koyuyorlar. Birde o ne saçma açıklamayımış öyle 6 yıl önce aldığınız bayi ile mi alakalıymış ? :S :S Sen turkcell extra ya gidecegine musteri hizmetlerini arasan daha iyi olur bence. Olmazsa 5 ytl ver tuketici hakem heyetine git 2-3 ay sürer ama onlar uğrasır sen 5 kurus vermezsin. Ustune bide tazminat davası açabiliten var. Maduriyetinden dolayı. Yalnız tabi bunları anenin yada babanın yapması lazım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:

SweeneyTodd bunu yazdı:

archair23 bunu yazdı:

durum ne oldu hocam ?

Hocam saçmalamayın. Para verdiğiniz hat elalemin üstüne geçiyor borumu. Enayi yerine koyuyorlar. Birde o ne saçma açıklamayımış öyle 6 yıl önce aldığınız bayi ile mi alakalıymış ? :S :S Sen turkcell extra ya gidecegine musteri hizmetlerini arasan daha iyi olur bence. Olmazsa 5 ytl ver tuketici hakem heyetine git 2-3 ay sürer ama onlar uğrasır sen 5 kurus vermezsin. Ustune bide tazminat davası açabiliten var. Maduriyetinden dolayı. Yalnız tabi bunları anenin yada babanın yapması lazım.

aynen hocam ya olmaz öyle bişey annen adına değilmi at kapatamazlar. bak tv de filan görüyoruz hattı alıp dolandırıcılık yapıolar dikkat edin hocam.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Tüketici haklarına ver, merak etme ne uğraşırsın ne paran gider... Hakkınızı arayın!

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Yarın sabah ilk iş olarak tüketici haklarına başvurucam fakat ne yapılır nasıl yapılır bilmiyorum, internetten mail mi atıcam yoksa adliyeye falan mı gidicem ?

Toplam Hit: 2521 Toplam Mesaj: 18