folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Turkcell Kontor & Paket Satan Birisi Var Mı?

Turkcell Kontor & Paket Satan Birisi Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Hafta içi olsa yardimci olurdum ama bufe de enpara da normal fiyat vermiş

500dk heryöne 27 tl suan

2gb 500dk 1000sms de 30 tl

Diğer paketler kişiye özel indirimli paketler onlar da postan yada sms ile yapiliyor en kısa sürede vergi borcunu öde rahatla hocam turkcell com tr den yükleme yaparsin hem ucuza paket alirsin hemde yüklediğin tl kadar internet hediye gelir.

Turkcell kişiye özel paket ve vergi borcu sorgulama için yıldız100kare yi çevirin

31,99 TL borc gorunuyorhocam şimdi ben 30 lira yuklesem yuklediğin kadar kazan olayı var 30 lira daha gelse ordan borcumu odeyip kurtulabilir miyim ?

yüklediğin kadar kazan normal TL değil hocam paket yapamazsın onla.

şimdi ben trkcell den vodafone a geçsem vergi borcum ne olacak hocam. turkcell e mi girecek yoksa benle beraber vodafone a mı gelecek

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harmattitude
    harmattitude's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Hafta içi olsa yardimci olurdum ama bufe de enpara da normal fiyat vermiş

500dk heryöne 27 tl suan

2gb 500dk 1000sms de 30 tl

Diğer paketler kişiye özel indirimli paketler onlar da postan yada sms ile yapiliyor en kısa sürede vergi borcunu öde rahatla hocam turkcell com tr den yükleme yaparsin hem ucuza paket alirsin hemde yüklediğin tl kadar internet hediye gelir.

Turkcell kişiye özel paket ve vergi borcu sorgulama için yıldız100kare yi çevirin

31,99 TL borc gorunuyorhocam şimdi ben 30 lira yuklesem yuklediğin kadar kazan olayı var 30 lira daha gelse ordan borcumu odeyip kurtulabilir miyim ?

yüklediğin kadar kazan normal TL değil hocam paket yapamazsın onla.

şimdi ben trkcell den vodafone a geçsem vergi borcum ne olacak hocam. turkcell e mi girecek yoksa benle beraber vodafone a mı gelecek

xd, silinecek hocam

Bu vatana hainlik yapanlar cezasini elbet ceker.
Toplam Hit: 2017 Toplam Mesaj: 13
turkcell hizmet paket kontor dakika