Türkcell Konuşmadığıma Para Alıyor
-
merhaba arkadaşlar valla ben bu operatörlerin varya türkcell faturalı hattı hazır karta çevirdim fatura kesim tarihim 25 benim kart kasım 24 ünde hazır karta geçti ekim ile kasım arası faturasını beklerken adamlar aralık faturasınıda koymuşlar diyorumki neden diyor daha erken geçseydiniz ulan diyorum 24 ünde hazır kartlı biriyim neden kasımıda koydunuz halen bana erken davranın diyor diyorum sizin tim deki adamlar söyledi 22 en gec 23 unde basvurun dedı bende yaptım dıor gıdın adresı oğrenın dıyorum adres bana uzak bılemem dıyor ben bunlara daha ne dıyım bılmıyorum nasıl bır yol ızlemem lazım arkdaslar bir el atı verin şu olaya
-
kısacası turkcell'e kafam girsin..!
Canımdan bezdirdi o.ç'ları benide..
-
Resmi bir dille sikayetvara yaz usta
-
Göndersinler, sende ödemezsin olur biter hacım.
-
Hiç kullanmazsam 30 tl civarında sabit fatura geliyordu, normal kullanımla 80-90tl den aşağı gelmiyordu bana Turkcell'den, internet hariç.
Şuan Vodafone'da yım numaramı taşıdım, sabit 35tl verip 500dk 500sms ve 500mb internet kullanıyorum, fazlasıyla yetiyor ve paket aşımı da olmuyor.
Fuck Turkcell!
-
bu nasıl bir saçma olaydır anlamıyorum ben ayın 24 unde hazır kartlı ısem bana fatura kesılemez bırde demıyormu erken davranın dıye cıldırmamak elde degıl
-
xBico bunu yazdı
Göndersinler, sende ödemezsin olur biter hacım.
Olmuyor öyle, itiraz etmesi lazım diye biliyorum
-
şikayet vara ben yazayım dime en iyisi
-
bensiz_aglama bunu yazdı
şikayet vara ben yazayım dime en iyisi
yaz hoca bizdende selam yaz TBT vodafona geçiyor yaz. -
türkcell i bırak aveaya geç.
-
Turkcell benden 2 ay üst üste 12 TL toplamda 24 TL çarptı..
Müşteri hizmetlerini aradım sallamadılar.
Şikayetvar'a yazdım ama oradan da sonuç almak için yazmadım biraz döşedim sonuna da çözüm başka operatöre geçmek olacak yazdım geri ödeme yaptılar şaşırdım :)