Turkcell Kullanıcıları Bakın Hele Bi Bir Kaç Sorum Var
-
her nekadar sevmesemde Alan genişliği açısından 2 tane turkcell almak durumunda kaldım
1. si en iyi tarife baktığım kadarıyla kampuscell Bunun hakkında sorum olacak kendi adıma 2 tane kampuscell alabilirmiyim?
2. si Fiyatları neler? Hazır kartların
3. sü 2 kişinin konuşması için daha iyi tarifesi varmı?
şimdiden teşekkürler
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------her nekadar sevmesemde Alan genişliği açısından 2 tane turkcell almak durumunda kaldım
1. si en iyi tarife baktığım kadarıyla kampuscell Bunun hakkında sorum olacak kendi adıma 2 tane kampuscell alabilirmiyim?
2. si Fiyatları neler? Hazır kartların
3. sü 2 kişinin konuşması için daha iyi tarifesi varmı?
şimdiden teşekkürler
-----------------------------
1.Onu bilmiyorumda büyük ihtimalle olmaz çünkü senin öğrenci belgeni alıyorlar.2 tane alamazsın büyük ihtimalle.
2.4.90 dı adapazarında 20 kontor hediyeli ama istanbulda falan nedir bilmem.
3.Yok en iyisi kampuscell 10 dakkası bi kontor a.k daha ne istiorsun: -
kampüscell i iyi araştırmak lazım bi ara sitesinde görmüştüm ilk 10 dakkisı 1 kntör sonra 11 dakika 2 12.dakika 3 :)
-
evt 2 hat alabilirsin (kampussel şeklinde) 10 dksı 1 kontör oldugunu biliyorum sadece :P başka tarifede var ama faturalılarda.
-
Stifler bunu yazdı:
kampüscell i iyi araştırmak lazım bi ara sitesinde görmüştüm ilk 10 dakkisı 1 kntör sonra 11 dakika 2 12.dakika 3 :)
ciddimi dion la sıctığım andır o zaman bende aldım kampussel ama daha acılmadı :/10 dakkası 1 kontör die duydumda aldım :|
-
Arkadaş var bu kampus tarifesine geçti sevgilisi için 10dakika dolduğu zaman görüşmeyi bitirip tekrar baştan arıyorlardı. Çalışıyordu yani :D
-
gene anlamadımm şimdi her 10 dakka bi kontör değil mi¿ :S
-
gencprens bunu yazdı:
-----------------------------gene anlamadımm şimdi her 10 dakka bi kontör değil mi¿ :S
10 dkka bitincekapatıp tekrar açıyosun 10dk daha konusuyosun 1 kontöre sonra bidaha kapatıp bidaha açıyosun bi 10 dk daha 1 kontörden konusuyosun istersen bitince kapatıp tekrar açıyosun 1 10dk daha konusuyosun tabi kız yeter be amk arama diyene kadar arayabilirsin :)
-
Teşekkürler arkadaşlar 6X2=12 Ytl ye alacam 2 tane oluyormuş bir kişinin üstüne
-
amk. boktan bi tarifeymiş o zaman ben bi actım mı telefonu en az 4 saat konuşurumm.
böle olduğunu bilseydim almazdım ve aldırmazdımmm :|
-
dakikası 1 kontur olan tarife ilk 10 dakikadan sonra indirim bitmiş oluo ki bi anlamı kalmıo yani indirimin.. bide kampanya 30 Mayıs – 31 Temmuz tarihleri arasında gecerlimiş