Turkcell Lilere 10 Kontur Hediye....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    evet hocam zaten bu 10 kontör de tonlakazandan geliyomus gibi oluyo iyide oluyor :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    sagol iyi oldu :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    hoca süpermş hakkatende sömürüyom rehberimdeki tcelliler bayram etti

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

ulker markalarinin yapacagi yenilik ve duyurulardan SMS yoluyla haberdar olmak istiyorum ... senecegi ne ayak, 10 kontur icin zirt pirt mesaj atip anasina mi sovdurecek acaba.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

hojucuk bunu yazdı:
    -----------------------------

ulker markalarinin yapacagi yenilik ve duyurulardan SMS yoluyla haberdar olmak istiyorum ... senecegi ne ayak, 10 kontur icin zirt pirt mesaj atip anasina mi sovdurecek acaba.

arada bir msj gelecek bırak gelsin mürid ya amaaaannn  :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLaNGuVa
    aLaNGuVa's avatar
    Dişi

Whybe bunu yazdı:
    kontör geldi şimdi ama mesela ben kampüscelliyim bunu orda kullanamıyorum sanırsam..önce bu kontör mü gidicek konuşmada anlamadım ama kullanırız herhalde bi tarafta :D

kontörleri sadece aramalarda kullanabiliyorsunuz ve turkcellilere aramalarda ilk önce bunlardan düşülüyor

Mutlu olmak için büyük nedenlere gerek yok. Cebimde 75 kuruşum var, havada bahar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:

Hoca sms almamak istiyorsanız kaydolurken ülker den yenilik ve haber almak istiyorum seçeneğini kaldırıverin ben kaldırdım heralde gelmez

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

sağolasın 3 ayda bi kontör yüklediğim turkcell vardı. eksiye düşmüştüm bir ay daha idare eder beni :)

bi keresinde algidada bi kampanya vadı netten form doldruluyordu aynı bunun gibi öylesine sallamıştım. Aylar sonra kargo geldi bizim eve lagos tipi tişört yollamış herifler :D Şok olmuştum. işin özü böyle beleş şeyler çok tatlı oluyor :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:

sağolasın 3 ayda bi kontör yüklediğim turkcell vardı. eksiye düşmüştüm bir ay daha idare eder beni :)

bi keresinde algidada bi kampanya vadı netten form doldruluyordu aynı bunun gibi öylesine sallamıştım. Aylar sonra kargo geldi bizim eve lagos tipi tişört yollamış herifler :D Şok olmuştum. işin özü böyle beleş şeyler çok tatlı oluyor :)

önemli değil... harbiden bu tatlı oluyor :D:D sömürmeyen varsa yada görmeyen müridler onlarda sömürsün :D:D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    10 kntr karşılığında 24 saat müzik çalcak la isterse 1 hafta çalsın beleş sonuçta
Toplam Hit: 4925 Toplam Mesaj: 34