Turkcell Lilere 10 Kontur Hediye....
-
evet hocam zaten bu 10 kontör de tonlakazandan geliyomus gibi oluyo iyide oluyor :D
-
sagol iyi oldu :W
-
hoca süpermş hakkatende sömürüyom rehberimdeki tcelliler bayram etti
-
ulker markalarinin yapacagi yenilik ve duyurulardan SMS yoluyla haberdar olmak istiyorum ... senecegi ne ayak, 10 kontur icin zirt pirt mesaj atip anasina mi sovdurecek acaba.
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------ulker markalarinin yapacagi yenilik ve duyurulardan SMS yoluyla haberdar olmak istiyorum ... senecegi ne ayak, 10 kontur icin zirt pirt mesaj atip anasina mi sovdurecek acaba.
-----------------------------arada bir msj gelecek bırak gelsin mürid ya amaaaannn :D
-
Whybe bunu yazdı:
-----------------------------
kontör geldi şimdi ama mesela ben kampüscelliyim bunu orda kullanamıyorum sanırsam..önce bu kontör mü gidicek konuşmada anlamadım ama kullanırız herhalde bi tarafta :D
-----------------------------kontörleri sadece aramalarda kullanabiliyorsunuz ve turkcellilere aramalarda ilk önce bunlardan düşülüyor
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------ulker markalarinin yapacagi yenilik ve duyurulardan SMS yoluyla haberdar olmak istiyorum ... senecegi ne ayak, 10 kontur icin zirt pirt mesaj atip anasina mi sovdurecek acaba.
-----------------------------
Hoca sms almamak istiyorsanız kaydolurken ülker den yenilik ve haber almak istiyorum seçeneğini kaldırıverin ben kaldırdım heralde gelmez -
sağolasın 3 ayda bi kontör yüklediğim turkcell vardı. eksiye düşmüştüm bir ay daha idare eder beni :)
bi keresinde algidada bi kampanya vadı netten form doldruluyordu aynı bunun gibi öylesine sallamıştım. Aylar sonra kargo geldi bizim eve lagos tipi tişört yollamış herifler :D Şok olmuştum. işin özü böyle beleş şeyler çok tatlı oluyor :)
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------sağolasın 3 ayda bi kontör yüklediğim turkcell vardı. eksiye düşmüştüm bir ay daha idare eder beni :)
bi keresinde algidada bi kampanya vadı netten form doldruluyordu aynı bunun gibi öylesine sallamıştım. Aylar sonra kargo geldi bizim eve lagos tipi tişört yollamış herifler :D Şok olmuştum. işin özü böyle beleş şeyler çok tatlı oluyor :)
-----------------------------önemli değil... harbiden bu tatlı oluyor :D:D sömürmeyen varsa yada görmeyen müridler onlarda sömürsün :D:D
-
10 kntr karşılığında 24 saat müzik çalcak la isterse 1 hafta çalsın beleş sonuçta