




Turkcell Livetv 3G Reklam İle Livetv Vurgunu Aylık 56 Tl Nizi Alırlar Haberiniz Olmaz TURKCELL AVEA VODAFONE
-
ExpirE bunu yazdımkyb bunu yazdı
Operatör ile alakası yok. Atıyorum sen gidipte internette bir sitede dolandırılınca suçlusu TTnet mi oluyor ? Normalde onay için kutucuk var orayı işaretlemek gerekiyor fakat site sizi işaretlemiş gibi gösterip parayı tahsil ediyor. Bu durumla karşılaşmamak için mobil ödemeyi kapatın.
Şimdi bu livetv düzeneği kurmuş tıkladığın an sözleşmeyi vs vs yasal olan herşeyi kabul edip üye olmuş görülüyoruz.
Ben Turkcell'e borçlanıyorum. Turkcell bana bu parayı faturamda yansıtıyor.
56 TL aylık fautrama işliyor benden bu 56 TL yi alıyor sonrad bu firmaya aktarıyor.
Zincir şöyle BEN>>>TURKCELL>>LIVETV
LIVETV Turkcell ile iş ortağı olmuş. Turkcel bu firmanın ne olduğunu biliyor şikayetler alıyor. Müşterisi bilmediği halde farkında olmadan üye oluyor ve borçlandırılıyor.
Ama bunu bildiği halde Turkcell ödemeyi bu firmaya yapıyor.
Turkcell de komisyonunu kesip bu firmaya aktarıyor.
Koca Turkcell gidip kardeşim biz seninle partner olduk ama sen müşterimi dolandırıyorsun diyemiyor ve parayı gönderiyor bu firmaya öyle mi?
Buna ne diyorsun hocam peki?
Sözleşme diye birşey var amına koyim ya. Her zike atlamayın şöyle. Yok türkcell yok avea yok vodafone bu adamlar geliyor ödeme için partner oluyor karşılığında para alıyor ve sözleşme imzalanıyor. Mahkeme bu adamları dolandırı olarak nitelendirmeden sözleşmenin fesh edilmesinde ebesinin nikahı kadar tazminat öderler.
-
Sözleşme diye birşey var amına koyim ya. Her zike atlamayın şöyle. Yok türkcell yok avea yok vodafone bu adamlar geliyor ödeme için partner oluyor karşılığında para alıyor ve sözleşme imzalanıyor. Mahkeme bu adamları dolandırı olarak nitelendirmeden sözleşmenin fesh edilmesinde ebesinin nikahı kadar tazminat öderler.
sözleşmeyi bu gibi durumları gözeterek hazırlayamıyorlarsa, bıraksınlar bu işleri o zaman
evet bu operatörün suçudur
-
BTK'nın sitesinden şikayet açarsanız paranız iade edilir. Banka no isteyecek sizden.
-
hacı buraya yazacağına btk ya şikayet etsene
-
mobil ödemeyi kapatmak sizi kurtarmaz , hiç bir operatörün katma değerli servis ( KDS ) yi kapatma seçeneği yok ve 10 tane böyle video bilmemne servisi varsa yarısı katma değerli servis olarak ücretlendiriliyor.
Direk bu konuda en iyisini yapabilecek turkcell platinium müşteri hizmetlerine bağlandığımda ( not bir turkcell çalışanıyım )
Turkcell in böyle servislerde faturamda aracılık etmesini istemiyorum kendi ödemeyeceğim faturam dışında hiç bir şeye aracılık etmesin gerekirse yazılı beyanda bulunayım dediğim de mevcut yasalar gereği böyle bir seçeneğin bulunmadığını belirti , ayrıca bir başka müşteri temsilcisi aynı problemin kendi başına da geldiğini operatörlerin bu aralar yaşadığı en büyük problemin bu olduğunu söyledi.
yani ne yaparsanız yapın yanlışlıkla aböne olabiliyorsunuz ve çatır çatır paranızı alıyorlar.
üzülerek söylüyorum. mobil ödemeyi kapatmak %100 sizi korumaz çünki katma değerli servisleri kapatamıyorsunuz.
-
3 gün önce bi yakınımın başına geldi sonra iptal yazıp bilmem neye yolladık iptal oldu dedi ama bakalım kesinti olmaz umarım daha
-
yapılan açıkça dolandırıcılık. her b*ka onaylıyorsanız EVET yazın XXXX e mesaj atın diye teyit alan operatörle buna niye sormuyor.
-
Bildiğin internet sitesinde basit bir sayfa tıklamasıyla operatör üzerinden fatura geçirmek, Operatörlerin puştluğundan başka birşey değil.
Girdiğimiz internet sitesi bizim cep telefonu olduğumuzu ve numaramızı tespit ediyorsa bunu muhtemelen gavat cep telefonu operatörleri aracılığı ile yapıyorlar.
Teknik olarak bunu nasıl yaptıklarıda merak sorusu. Uniq id gibi bir id mi yolluyoruz operatörün internetinden bağlanırken, onlarda bu id'yi apilerden sorgulatıp numaramıza faturayı yapıştırıyor mudur nedir?
SMS atmadan bir yerlere üye yaptırmak kadar ahlaksızca birşey yok. 1996-2004 yılları arasında Dial-up'ın tavan yaptığı zamanlardaki DIALER lardan farklı olan nedir?
Hırsızlık.
-
olay tamamen opreratorde bitiyor. forumda konusunu açmıştım php ile mobil numarayi almak diye. O zaman arastirmalarim sonucu operatorun whitelist ine domain eklendiği zaman bazi izinler veriyordu. Fırsatçı ibnelerde js ile checkboxu isaretletip sozlesmeyi onaylatiyordu.
mobilden yazdım yazım hataları için üzgünüm
-
cache bunu yazdı
olay tamamen opreratorde bitiyor. forumda konusunu açmıştım php ile mobil numarayi almak diye. O zaman arastirmalarim sonucu operatorun whitelist ine domain eklendiği zaman bazi izinler veriyordu. Fırsatçı ibnelerde js ile checkboxu isaretletip sozlesmeyi onaylatiyordu.
mobilden yazdım yazım hataları için üzgünüm
btk engellemediği sürece operatörler şuanda bu yöntemi engelleyemiyor
turkcell vodafone avea livetv 14tl 56tl turkcell livetv avea livetv vodafone livetv