Turkcell Superonline Aralık Ayında Herkesin Hızı 100 Megabit Olacakmış
-
PanxeR bunu yazdıReskam bunu yazdıPanxeR bunu yazdıReskam bunu yazdı
@PanxeR hocam o konu hakkında bilgim yok ama dosedilerse 1yil a başlatırlar bölgedeki siteler varsa onlarla protokol imzalanır satış ekibi kurulur oyle satış başlar
Hortlak hocam adsl yapısı turk telefondan alıyor adsl ekibinden şöyle bir şey duymuştum ; "Telekomun kendi portlari digitalMİS bizim Superonline adsl portlarini analoga çevirip hat düşünüyorlarmış " adsl Superonlinedan almayın süperonlinedan sadece fiber alınır
hocam superonline a geçiş sebebim hat kopması yaşadıgım için 3 ayda 5 defa ekip çağirmam arıza kaydı açtırmam ve arıza kayıtlarının ttnet tarafından iptal edilmesi
kadına diyorum ki yapmadınız ki ekip gelmediki sorun devam ediyor niye iptal ettiniz diyor iptal olmuş arıza kaydınız her seferinde bu.
ancak superonline a geçince her seferinde müşteri hizmetleri yardımcı oldu ve kopmalarda nisbeten azaldı.
Valla hocam adsl bakmadığım için pek bisey diyemeyeceğim bazı musterilere yapiliyormus duyum sadece şirketteki fisiltilardan biri insallah sorunun kalmaz ama hala kopmalar devam ediyorsa kabloyu değiştir hocam ankastre den gelen kabloyu cat 6 ile değiştir belki kablodandir
hocam kablodan zaten onu da değiştireceğim az kaldı ondan sonra tekrar bi baktıracağım
işin başka bir garibi ttnette 16mbps a kadar hız paketindeyken 13 mbps civrarında hız geliyordu
sora bizim alt yapı 8mbps e düşürülmüş şimdi fiber geçiyor yoldan ancak hız 8 mbps ttnettede aynı sorgulattım vodafone ve superonline dada.
valla hocam bu konu hakkında pek bişey diyemiyeceğim lakin yoldan geçen fiber sizi pek etkilemez neden dersen tamamen senin ankastrene bağlı sizin binadaki ankastre değiştimi yola fiber döşendikten sonra
-
normalde akn uygulamazdı pek s.o. ama bu ay yüzde 80 doldu diye mesaj geldi. 3-4 gün sonra komple doldu diye sms geldi ve hız düştü şaşırdım ilk kez akn ile ilgili sms atıyor.
-
PanxeR bunu yazdı
bu olay sadece 1 ay geçerli ve fiber müşterileri için
superonline yalın adsl kullanıyorum altyapı sadece 8mbps a kadar oda kopa kopa destek veriyor lanet gitsin.
superonline bütün bodruma fiber döşedi fakat satışını hala yapmıyor anlamadım gitti.
onların ben .... neyse
her yer fiber benim ev 80mbit destekliyor ama neti bağlayacak firma yok
-
Kreyzi bunu yazdı
normalde akn uygulamazdı pek s.o. ama bu ay yüzde 80 doldu diye mesaj geldi. 3-4 gün sonra komple doldu diye sms geldi ve hız düştü şaşırdım ilk kez akn ile ilgili sms atıyor.
Bu ay aynisi basima geldi 3mb dustu aksamlari bi zoro baskani izlim diyorum donuyor en olmadik gaza getiren kisimda butun hevesim kaciyor.
-
Kreyzi bunu yazdı
doping adsl kullanıyorum bizde de akn uygulanmazdı 2 3 aydır sms ile bilgi geliyor 50 olunca çat 3 mbit. dh'de konuşuyorlardı tt şikayet etmiş btk'ya kullanıcılar benden kaçıp akk uygulamayan diğer servis sağlayıcıları kullanıyor hede höde demiş
-
1 ayligina f16 ile seyahat edecegiz.
-
THT2005 bunu yazdı
Öyle ama çeyrek depo bir f16 ile :) 50GB Akk var bende, aşınca 1Mbit e düşüyor; 100Mbit'ten 1Mbit'e düşünce daha çok koyar. Hiç gelmeyeydi daha iyiydi sanki.
-
RockZs bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
Öyle ama çeyrek depo bir f16 ile :) 50GB Akk var bende, aşınca 1Mbit e düşüyor; 100Mbit'ten 1Mbit'e düşünce daha çok koyar. Hiç gelmeyeydi daha iyiydi sanki.
Hocam benimki 3 e dusuyo..neyse 3 veya 1 yada 10 ben cok sallamiyom. Benim velet daha iyi cizgi film izler :)
-
THT2005 bunu yazdıRockZs bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
Hocam benimki 3 e dusuyo..neyse 3 veya 1 yada 10 ben cok sallamiyom. Benim velet daha iyi cizgi film izler :)
Hadi yine iyisin hocam :) ufaklığa sevgiler..
-
Adil kullanım kotası 125GB yapılmış 1 aylığına.