Turkcell T10 Nasıl ?
-
tv izlenıyo mu bılmıyorum ama nokıa e75 e bak bıde ıstersen
-
Taksit işine girme hocam.Fatura yazdığı gibi gelmeyecek.Mecburi bir tarifeye üye olacaksın bir kere,onun ücreti de olacak ve yaptığın görüşmelerin ücretide olacak.Telefon olduğundan gereksiz yere pahalı gelecek.Yanında getirdiği avantajları kullanabilirsin fakat evinde internet varsa hiç gerek yok gibi.
Turkcell E71 kampanyasından telefon almış her ay ortalama 100 tl ödeyen birisi olarak söylüyorum.Fatura derdinden telefon kullanmıyorum,öylece duruyor.Hala ödemem gereken 6 taksit var.18 ay 69 lira tarifesiyle aldım.Turkcell sağolsun ufkumu açtı telefon kullanmayı bırakmayı düşünüyorum (:
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------
Her şey için teşekkürler arkadaşlar . Iphone'lar nasıl onlar hakkında bilginiz var mı ? İnterneti biliyorumda Tv ozelligi varmı ? Ve kaç ay taksitle kaç para oluyor fiyatları ?
-----------------------------1200 tl civarında 3gs ler.
tv izleyebiliyorsun. ama izlemen için app store dan program indirmen ve internetin olması gerekli. kaliteside güzeldir.
-
Tamam T10'un çok dandik oldugunu anladım arkadaşlar . Bazı arkadaşlarım ise Nokia x6 önerdi sizce nasıl ?
-
konuyu baltalamak istmiyorum ama en uygun geliştririlebilir android ne kadar ?
-
yaw oglum gıt e72 al o fıyata bulursun ndn ılle onun dıyorsun hıc ugrasma o telefonla bence taaahutsuz alsan 290 tl taksıtle 700 tlye gelıyor ohhh yaaa
-
turkcell vodafoneyi taklit ediyo artık :)
-
e72'de internete baglanma tv izleme olayı var mı ? Ayrcıa nokia x6 nasıl bir telefon ?
-
kontratsız olarak alırsan 340 350 tl arası satılıyor.2. el 1 aylık telefon 270 tl den baslıyor bu rakama bu cihaz cok iyi. iphone ve htc wildfire kullanmış biri olarak içlerinden iphonu secerdim. ayrcıa wildfire da fiyat ve performans kullanılabilirlik açısından fiyatını hak ediyor multi touch ile cok iyi bir cihaz. tek kusuru ekran kalitesi bu cihazla tv seyretmenız mumkun marketten yukleyecegınız programlarla.
-
kardeş ben turkcell tim de çalıştım önermiyorum ..