Turkcell T10 Nasıl ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

tv izlenıyo mu bılmıyorum ama nokıa e75 e bak bıde ıstersen

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Taksit işine girme hocam.Fatura yazdığı gibi gelmeyecek.Mecburi bir tarifeye üye olacaksın bir kere,onun ücreti de olacak ve yaptığın görüşmelerin ücretide olacak.Telefon olduğundan gereksiz yere pahalı gelecek.Yanında getirdiği avantajları kullanabilirsin fakat evinde internet varsa hiç gerek yok gibi.

Turkcell E71 kampanyasından telefon almış her ay ortalama 100 tl ödeyen birisi olarak söylüyorum.Fatura derdinden telefon kullanmıyorum,öylece duruyor.Hala ödemem gereken 6 taksit var.18 ay 69 lira tarifesiyle aldım.Turkcell sağolsun ufkumu açtı telefon kullanmayı bırakmayı düşünüyorum (:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

e2 bunu yazdı:
    -----------------------------

Her şey için teşekkürler arkadaşlar . Iphone'lar nasıl onlar hakkında bilginiz var mı ? İnterneti biliyorumda Tv ozelligi varmı ? Ve kaç ay taksitle kaç para oluyor fiyatları ?

-----------------------------

1200 tl civarında 3gs ler.

tv izleyebiliyorsun. ama izlemen için app store dan program indirmen ve internetin olması gerekli. kaliteside güzeldir.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Tamam T10'un çok dandik oldugunu anladım arkadaşlar . Bazı arkadaşlarım ise Nokia x6 önerdi sizce nasıl ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

konuyu baltalamak istmiyorum ama en uygun geliştririlebilir android ne kadar ? 

http://yigitdemirag.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

yaw oglum gıt e72 al o fıyata bulursun ndn ılle onun dıyorsun hıc ugrasma o telefonla bence taaahutsuz alsan 290 tl taksıtle 700 tlye gelıyor ohhh yaaa 

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

turkcell vodafoneyi taklit ediyo artık :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

e72'de internete baglanma tv izleme olayı var mı ? Ayrcıa nokia x6 nasıl bir telefon ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clients
    clients's avatar
    Erkek

kontratsız olarak alırsan 340  350 tl arası satılıyor.2. el 1 aylık telefon 270 tl den baslıyor  bu rakama bu cihaz cok iyi. iphone ve htc wildfire kullanmış biri olarak  içlerinden iphonu secerdim. ayrcıa wildfire da fiyat ve performans kullanılabilirlik açısından  fiyatını hak ediyor multi touch ile cok iyi bir cihaz. tek kusuru ekran kalitesi bu cihazla tv seyretmenız mumkun  marketten  yukleyecegınız  programlarla.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

kardeş ben turkcell tim de çalıştım önermiyorum ..

Hayırlısı...
Toplam Hit: 8090 Toplam Mesaj: 22