Turkcell Telefon Faturası ?
-
hocalar telefon faturam 350 lira geldi.bu faturayı bi şekilde ödememem gerekior veya taksitlendirmem lazım.
şikayet etsem bi işe yarar mı?
hattmı kapattırmak istesem indirime gidilir mi ?
-
geçmiş olsun hocam taksitlendirme olayı olması lazım
şikayet etmen için gerekçelerin sağlam olacak. adamlar kullandığın tarifede bayağı bir masal belgesi hazırlamıştır o yüzden zorlanırsın sonuç almada
kapattırma konusunda indirime giderlermi : kesinlikle gitmezler. biraz tehtitvari oluyor. :D
Vodafone'dan geldi bizim amcaya yurt dışından alt tarafı 5 10' defa aradı çok kısa konuşmalarla 550 TL'yi patlattılar. Ödemicekmisin diyede telefon açtılar ..
-
gecmiş olsun mecbur ödeyeceksin indirim uygulanmaz hacı
-
vodafone hep öyle yapıyor zaten çaktırmadan yapıyor işini....
avea nın üstüne hat tanımıyorum suanda tarifelerini incele istersen bi....tabi bu benim şahsi düşüncem
-
Fatura dökümünü iste nereyle konuşulmuş bir öğren şikayet etmen için bir nedenin olmalı varmı bir nedenin ödemede taksitlendirme yaparlar müşteri hizmetiyle görüş indirim pek sanmıyorum 350 tl fatıra ödüyosam golda geç turkcelin daha az ödersin. Geçmiş olsun.
-
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------vodafone hep öyle yapıyor zaten çaktırmadan yapıyor işini....
avea nın üstüne hat tanımıyorum suanda tarifelerini incele istersen bi....tabi bu benim şahsi düşüncem
-----------------------------Üstad klavyen sürçtü herhalde mürit turkcel diyor
-
illet bi durum ya..başka bişeye versem sorun deilde telefona verilince koyuyor adama be
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------vodafone hep öyle yapıyor zaten çaktırmadan yapıyor işini....
-----------------------------Üstad klavyen sürçtü herhalde mürit turkcel diyor
-----------------------------turkcell yada vodafone farketmiyor ikiside aynı şeyi yapıyor sonuçta
-
her ay 100 küsür geliyor, alıştık artık hissetmiyorum.
-
-----------------------------
vodafone hep öyle yapıyor zaten çaktırmadan yapıyor işini....
-----------------------------vodafone öyle yapıyor demişsin hocam nerden baksan 1 yıldır vodafone kullanıcısıyım telefon elimden hiç düşmediği halde 62,5 liranın üstünde fatura ödemedim (yurtdışı aramlar bile yaptım max 75 liraya çıktı) yalnışın var bilip bilmeden konuşuyorsun bence
aveada görüşme yapmadığım halde aylık bana 40-50 liraya patlıyordu
-