Turkcell Ve Diğer Firmalar Neden 4.5G Ye Geçin Diyip Duruyorlar
-
Austen bunu yazdı
Şuna 4.5g denilmesine bir ben mi kıl oluyorum? Bildiğin 4g işte neyi ispat etmeye çalışıyorlar.
Bence telefon satmanın da ötesinde kullanıma geçildiği an reklamda "en çok kullanım bizde" diyebilmek içindir. Şimdi ne kadar fazla kullanıcı hazır olursa geçildiği an o kadar fazla kullanım olur.
Ücretli olacağını zannetmiyorum. Aksine ekstra kampanya bile yaparlar. Şu noktada 4g simine sahip olmanın avantajı yok. Avantaj arttığı zaman, kaliteler ortaya çıktığı an değer mi değmez mi kararlaştırılır. İlk etapta ayak alıştırılması lazım.
Hayır, Türkiye'ye gelecek olan sistem bildiğin 4g değil.
-
Fatih54 bunu yazdıAusten bunu yazdı
Şuna 4.5g denilmesine bir ben mi kıl oluyorum? Bildiğin 4g işte neyi ispat etmeye çalışıyorlar.
Bence telefon satmanın da ötesinde kullanıma geçildiği an reklamda "en çok kullanım bizde" diyebilmek içindir. Şimdi ne kadar fazla kullanıcı hazır olursa geçildiği an o kadar fazla kullanım olur.
Ücretli olacağını zannetmiyorum. Aksine ekstra kampanya bile yaparlar. Şu noktada 4g simine sahip olmanın avantajı yok. Avantaj arttığı zaman, kaliteler ortaya çıktığı an değer mi değmez mi kararlaştırılır. İlk etapta ayak alıştırılması lazım.
O buçuğun anlamı nedir?
Türkcell'den aldığım simin pakedinde bile 4g lte yazıyor. Bildiğin 4g gelecek işte. Adam büyük beden alalım seneye de giyeriz dedi diye ad değişikliği yaptılar. Bunun dünyada kullanılan 4g'den farkını açıklar mısın merak ettim?
https://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:Mobil_telefon_standartlar%C4%B1
4.5 diye bir tanım yok. Dünyada da benzeri yok? Nedir bu 4.5g?
Austen tarafından 23/Oca/16 13:58 tarihinde düzenlenmiştir -
A.Q hipneleri daha geçen yıl bizim köye baz istasyonu kurdular oda 2g 4,5 g'yi totolarına soksunlar
-
Austen bunu yazdıFatih54 bunu yazdıAusten bunu yazdı
O buçuğun anlamı nedir?
Türkcell'den aldığım simin pakedinde bile 4g lte yazıyor. Bildiğin 4g gelecek işte. Adam büyük beden alalım seneye de giyeriz dedi diye ad değişikliği yaptılar. Bunun dünyada kullanılan 4g'den farkını açıklar mısın merak ettim?
Aslında basit bir kavram karışıklığı. Bizim ülkemizde sayıları büyütünce daha iyi olduğunu düşündüğü için herkes böyle birşey ortaya çıktı.
Bu ortaya konan standart
https://en.wikipedia.org/wiki/LTE_%28telecommunication%29
Bu da onun successoru:
https://en.wikipedia.org/wiki/LTE_Advanced
Bize gelen lte-advanced olacak diye biliyorum. Huawei falan 4.5g terimini kullanıyor bu teknoloji için. Yani 4.5g denebilir aslında.
-
Gaza gelip bende turkcelle gectim baktim guzel faturali tarife yok konturluye gectim mis gibi.
bence 4g gelse bile yine turkcell onde olacak ve aveaya zerre guvenim yok.
O yuzden gecis yapmayi planlayan arkadaslar en azindan nisana kadar beklesin tahattut vermeden.
-
Yok 4.5 G yok 4.25 G bunlar boş şeyler isterse en güçlüsü en hızlısı olsun sonuç olarak yine 2 GB kota olacak.
-
mkyb bunu yazdı
Yok 4.5 G yok 4.25 G bunlar boş şeyler isterse en güçlüsü en hızlısı olsun sonuç olarak yine 2 GB kota olacak.
Adaletini sikiyim dünyanın.
-
Austen bunu yazdıFatih54 bunu yazdıAusten bunu yazdı
O buçuğun anlamı nedir?
4.5g bizim ülkemizde cıktı sistemin asıl ismi 4g plus
jetlag tarafından 23/Oca/16 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Amk telefon 4g destekliyor inat etmeseler ne güzel olacaktı, 4.5 dediklerini desteklemiyor
-
mataramasuko bunu yazdı
Amk telefon 4g destekliyor inat etmeseler ne güzel olacaktı, 4.5 dediklerini desteklemiyor
Destekler. Senin telefon ne ?
Türkiye'de 2013 ve sonrasında satılan telefonlar 4G destekliyor. Ha gidipte paralel ithalat aldıysanız orjinalinde 4G olsa bile sizde olmayabilir. Mesala model isminde H harfi geçen Samsunglarda 4G desteği yok. Samsung bu telefonları ufak ada devletlerine vs satıyor içlerinde 4G modemi yok. Bizim uyanık paralel ithalatçılarda 5-10 dolar daha ucuz diye bunları getiriyor ülkeye.