Turkcell Ve Ttnetin Halkı Kazıklaması
-
mkyb bunu yazdı
Turkcell'in eski kalitesi Süreyya Ciliv yönetimden ayrılınca kalmadı. Adamın zamanında hiç kontür yüklemesem bile sürekli hediye gelirdi.
Bunun ceo vs ile alakası yok malesef. BTK dediğimiz kurum operatorlere baz fiyat verir. Turkcell hakim konumda olduğundan diğer operatörlerin fiyatlarına kanunen inmesi mümkün değildir.
Ayrıca hakim operatör olduğundan hakim gücünü kullanarak diğer operatörleri zor duruma düşürecek reklam kampanya vs yapamaz.
Örneğin siz turkcellden vodafone u ararken turkcell vodafona 10 kuruş ödeme yaparken. vodafonedan turkcell i aradığınızda vodafone 8 kuruş öder. (rakamları salladım)
Bu yüzden kampanyaları turkcell in sitesinden medya hesaplarından takip ederek herşeyden haberdar olabilirsiniz. Bu arada bir yılını dolduran aboneler için vodafone ile turkcell arasında çok büyük fark kalmıyor.
tagext tarafından 12/Tem/15 13:36 tarihinde düzenlenmiştir -
tükürüksell bütün personelleri götü havada modunda çalışıyor.
üstüne 5 liralık lakos tişörtü giydiğinde hele birde a4 kağıdından kesilmiş isim yazan isimliği sol tarafına taktığında lord hissediyorlar kendilerini.
ulan önce ergen olduğunu bir öğren. leş gibi ter koktuğunu bir öğren. stajer olduğunu ve dükkan sahibi gibi davranmaman gerektiğinide öğren.
bütün elemanları vodafon ve avea hat kulanıyor amk :D .
ben tükürüksel sim kart kestirmeye gidiyorum 10 lira para istiyor. taşşaklarını yediğim avea ise ücret almıyor.
andorid marketteki dandik uygulamalarını hiç saymıyorum bile.
görevililere soruyorum ben şu tarifeyi istiyorum kaça veriyorsunuz diye 65 lira fiyat çekiyorlar . o ne dedim amk evlat acısı gibi.
ben 25 liraya bu hizmeti alıyorum ? adamların tek bahanesi hizmet kalitesi.
şu antalya bölgesinde avenanın çekmediği bölge yoktur. ve iddasına girerim turkselden iyi ses kalitesi varıdr.
hala paranızla fakirlik çekiyorsunuz amk. adam 25 liraya 250 dakika veririm diyor :D. dedim bu nasıl bir aşşağlayıcı tekliftir.
diğer operatorler bizi nasıl daha iyi dünyaya bağlayacak diye düşünürken siz müşterimi nasıl mağdur ederim diye düşünüyorsunuz.
adamları bir kandırdım , neredeyse toplu istifa edecektiler :D
en sonunda itraf ettiler. abi bizde avea kullanıyoruz valla. bazılarımız vodafon kullanıyor. turksel pahallı ama ne yapacaksın çalışmak zorundayız.
velhasılı kelam hizmet kalitesi bahanesi arkasına sığınarak yediğiniz kazığın üstünü örtmeye çalışmayın.
-
Polonya'da 1,5 gblik internetli simkartı pasaportsuz imzasız 1 euroya almıştım. Dışarı çıkınca burdaki düzenin farkına varıyorsun.
-
whoobay bunu yazdı
Polonya'da 1,5 gblik internetli simkartı pasaportsuz imzasız 1 euroya almıştım. Dışarı çıkınca burdaki düzenin farkına varıyorsun.
Yurtdışında rekabet. Normal yani. Zira Ankara kadar ülke kadar adamlar. Fakat 4 tane operatörleri var. Rekabet olsun diye fiyatları düşürüyorlar. Mesala Türkiye'de Aria ve Aycell birleşirken GSM 1800 frekanslarından biri boşta kaldı ve hala şuan boşta. Devletin kasasında beklettiler ileride operatör gelirse ona veririz diye fakat çok fahiş fiyat çektiler kimse almadı.
Gelmek isteyipte vazgeçen operatör Fransız Orange'dir. Bknz : www.orange.com.tr

-
mkyb bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
Yurtdışında rekabet. Normal yani. Zira Ankara kadar ülke kadar adamlar. Fakat 4 tane operatörleri var. Rekabet olsun diye fiyatları düşürüyorlar. Mesala Türkiye'de Aria ve Aycell birleşirken GSM 1800 frekanslarından biri boşta kaldı ve hala şuan boşta. Devletin kasasında beklettiler ileride operatör gelirse ona veririz diye fakat çok fahiş fiyat çektiler kimse almadı.

Hacım polonya,ukrayna 50 milyon ülkeler hiçde ankara gibi falan değil.Ha Rusya var hem toprak olarak hem nüfus olarak bizden fazla ama yine fiyatlar ucuz.
-
turkcell dekiler hizmet kalitesi diyorlarsa gercekten a.q onların kalitesinin
türkcell faturalı hattım var sadece sınırsız 1gb tarifesi için kullanırım.oda 1 ay sonra 90 gun muhabbeti tasıma için gerekli ya
hemen avea geçicem.birde avea hattım var.çalkştığım yer dağbası gibi yer.turkcell ıkına ıkına cekerken avea net hızı düşürülmüş haliyle
gayet iyi.
-
u235 bunu yazdımkyb bunu yazdıwhoobay bunu yazdı

Hacım polonya,ukrayna 50 milyon ülkeler hiçde ankara gibi falan değil.Ha Rusya var hem toprak olarak hem nüfus olarak bizden fazla ama yine fiyatlar ucuz.
Sorun nüfus değil, sorun zihniyet. Eskiden insanların çoğu kontörlü kullanırdı, zenginler faturalı kullanırdı. Şimdi bütün bi halkı faturalıya çektiler, baktılar kontörlü de emellerine varamıyorlardı. Faturalıya çekip, sınırsızca fatura kesebiliyorlar, yeterki ufak bir hatanı görsünler, paket aşımıymış, yok başka operatöre aramışsın vs sebeplerden. Yani diyeceğim o ki, sadece operatörler değil, memlekette herkes birbirini kazıklıyor, bu sonuca vardım.