Turkcell Vınn Hakkında Soru
-
Selamlar, benim vınn aletim önceden vardı turkcell. Şimdi faturasız bir turkcell hattım var ona
bu paketi alıcam "kredi kartı ile" almak var ordan alsam bir sorun yaratırmı ? şöyle söyleyim iletişim merkezine gitsem de aynı şeymi oluyor ?
Bunu aldıktan sonra internet paketi telefonuma mı yükleniyor? sonra vıın'ı pcye takıcam telefon sim kartını vınn'da bir giriş var orayamı takıyorum ve tanıyor ?
Pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar
-
daha hard bir sey deneyebilirsin :D
türkcell in 19.90 sınırsız 1 gb ı var 1 den sonra hızı dusuruyor ama sınırsız
onu alıp aynı işlemi deneyebilirsin
(olup olmadıgı konusunda kesin bilgim yok denemedım)
-
kady bunu yazdı:
-----------------------------daha hard bir sey deneyebilirsin :D
türkcell in 19.90 sınırsız 1 gb ı var 1 den sonra hızı dusuruyor ama sınırsız
onu alıp aynı işlemi deneyebilirsin
(olup olmadıgı konusunda kesin bilgim yok denemedım)
-----------------------------onu bulamadım hocam kaç gündür bakıyorum da sınırsız olarak yok sanırım kalkmış
-
-
sansar55 bunu yazdı:
-----------------------------http://forum.memurlar.net/konu/941280/
-----------------------------okudum benimki aylık paket sözleşmede de yazıyor ay sonu biter diye, 24 ay kontratlı aldıysa o adamın salaklıgı.4 Gb zaten 29 tl 24 aylık , benimki 39 tl olması aylık olması.
İnternet te lazım ve vınn cihazım zaten var, sadece paket alıcam, gittiğim yerde vodafone 1-2 çekiyor , turkcell 4-5 çekiyor o yüzden onu almak istiyorum. Ve hattım turkcell. cihazda varken almak istedim birde ek cihaz parası cıkmasın.
netten aldıgımda nasıl yapıyoruz onu bılmıyorum ver yardım istiyorum. sim kartınımı takcaz vınn'a pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
-
faturasız turkcell hattıyla faturasız 3g hattı farklı. 3g hatlar sesli görüşmeye kapalı oluyorlar.
faturasız hattın 3g hattı mı yoksa normal mi? telefonda kullandığın normal hattı 3g hat olarak kullanabileceğini sanmıyorum.
aynı paketi ben de kullanıyorum iletişim merkezine gitsen de aynı işlemler olacak farketmez.
kısaca eğer 3g hattın yoksa turkcell bir 30 lira daha döşemek için önce 3g hat aldırır sana, sonra internet paketini yükletir.
edit: aga o memurlar.netteki konu adamın mallığı. sen daha doğru dürüst çekip çekmediğini bilmediğin nete niye 24 ay taahhüt veriyorsun ki. insan bir tanıdıktan fln alır evinde dener çekiyor mu diye.
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------faturasız turkcell hattıyla faturasız 3g hattı farklı. 3g hatlar sesli görüşmeye kapalı oluyorlar.
faturasız hattın 3g hattı mı yoksa normal mi? telefonda kullandığın normal hattı 3g hat olarak kullanabileceğini sanmıyorum.
aynı paketi ben de kullanıyorum iletişim merkezine gitsen de aynı işlemler olacak farketmez.
kısaca eğer 3g hattın yoksa turkcell bir 30 lira daha döşemek için önce 3g hat aldırır sana, sonra internet paketini yükletir.
edit: aga o memurlar.netteki konu adamın mallığı. sen daha doğru dürüst çekip çekmediğini bilmediğin nete niye 24 ay taahhüt veriyorsun ki. insan bir tanıdıktan fln alır evinde dener çekiyor mu diye.
-----------------------------saol yorumun için dediklerini anladım hocam. telefondaki eski bir telefon zaten faturasız normal hat.3g değil. o zaman dediğin gibi olacak heralde öyle oluksa hiç almaycam bu yönden hiç düşünmemiştim.
Paketi sadece bireysel faturasız 3G data hat sahibi abonelerimiz satın alabilir. diyor zaten. haklısın hocam.
başka nasıl sağlatabilirim interneti bilgisi olan varmı ? 40 ı geçmeycek şekilde.
1 turkcell , 1 de vodafone faturasız hat var.
-
ben kullanıyorum. 4gb VINN şuan 2350 mb küsür kaldı. Video filan izlersen kotanın a.k yor. :)
evet yanında hatta veriyorlar onu vınn içine takacan. Sonra vını pc ye takıcan USB zaten o kendiliğinde kurulum yapacak program kuracak oradan ayarları filan yapacan Pc kapatıp açacan açıldıktan sonra Sana PIN kodunu soracak giricen bağlan dicen bağlancak..
Programın içinde SMS bölümü var Kalan kotanı öğrenmek için KALAN Yazıp 2222 yolluyorsun kalan kotanı söylüyor.
4gb kotalı vınn ile haber okur - forumlara bakar face ve twitter kullanırsın.
öle download filan yapmaya pek gelmiyor.
bakalım bittiğinde ne olacak :) Birde mesala 1 kaç defa oldu birden 100 mb üzerinde birsey indirirsen veya videolar izlemişsindir o zaman internetin aşırı bir yavaslıyor.. sonradan düzeliyor ..nedennini anlamadım. belkide o sırada iyi çekmediği içinde olabilir.
Sonuç: Şuan için memnunum ama 8gb olsa daha ii olurdu.
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------ben kullanıyorum. 4gb VINN şuan 2350 mb küsür kaldı. Video filan izlersen kotanın a.k yor. :)
evet yanında hatta veriyorlar onu vınn içine takacan. Sonra vını pc ye takıcan USB zaten o kendiliğinde kurulum yapacak program kuracak oradan ayarları filan yapacan Pc kapatıp açacan açıldıktan sonra Sana PIN kodunu soracak giricen bağlan dicen bağlancak..
Programın içinde SMS bölümü var Kalan kotanı öğrenmek için KALAN Yazıp 2222 yolluyorsun kalan kotanı söylüyor.
4gb kotalı vınn ile haber okur - forumlara bakar face ve twitter kullanırsın.
öle download filan yapmaya pek gelmiyor.
bakalım bittiğinde ne olacak :) Birde mesala 1 kaç defa oldu birden 100 mb üzerinde birsey indirirsen veya videolar izlemişsindir o zaman internetin aşırı bir yavaslıyor.. sonradan düzeliyor ..nedennini anlamadım. belkide o sırada iyi çekmediği içinde olabilir.
Sonuç: Şuan için memnunum ama 8gb olsa daha ii olurdu.
-----------------------------video veya bir şey izlemek için değil hocam bazı sorumlu olduğum siteler var onları takip edicem , maillere falan bakarım o kadar. 2350 mb küsür kaldı demişsin hocam kaç gündür kullanıyorsun ? benim telefon 3g destekli değil 39 liradan daha pahalıya patlar sanırım dimi ? data hattı vs ücrette alırlar ? birde iletişim merkezine mi gideyim hat vercekler demişsin yoksa kredi kartıyla alsam olur mu ? şehir'e yakın bir yerde değilim de o yüzden soruyorum
-
Turcell TİM lere git oradan alabilirsin. k.kartı ilede alabilirsin. Sanırım 4 gb senin işini görür. 10 gündür kullanıyorum ben.
dediğim gibi video - download filan yoksa sana yeter..
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------Turcell TİM lere git oradan alabilirsin. k.kartı ilede alabilirsin. Sanırım 4 gb senin işini görür. 10 gündür kullanıyorum ben.
dediğim gibi video - download filan yoksa sana yeter..
-----------------------------yeter hocam ilgin için teşekkür ederim de senin gösterdiğin telefon 3g desteklimiydi sana toplam 39 tlyemi patladı hepsi ? benimki çok eski bir samsung 3g data parası alıyorlarmış zaten 4 gb 39 lira data parasıda var 3g olması için 50 yi geçmesin istiyorum da daha pahalıya patlıyor sanırım.