Türkcellde Kampanya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    Gladiator bunu yazdı

arkadaşlar her sene ben dediğim taktiği uyguluyorum . Hattım Vodafone şimdi Red tarifesindeyim yaklaşık 7 yıldır. geçen aya kadar tarifem 140 tl idi. 12 aylık taahüdüm bittiği için 400 tl yaptılar bende müşteri hizmetlerini aradım faturasız hatta geçeceğimi  başka oparatöre geçeceğimi söyledim . 7 senedir aynı hikaye eski müşterimizsiniz size kimsenin vermediği teklifleri sunmak isteriz vs. hasılı kelam 400 tl ye çıkardıkları red tarifemi iki ay 160 geriye kalan 10 ay 190 tl olarak güncelledir. ama duyduğuma göre turkcell bu numarayı yemiyor muş. uzun senelerdir bu şekilde hallediyorum

Turkcell yemedi. Aradıklarında Türk telekoma gidiyordum. Onlar yemeyince 5 dk sonra telekomlu oldum :)

Titanyumun gücü adına!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    Yazilimci bunu yazdı
    Gladiator bunu yazdı

arkadaşlar her sene ben dediğim taktiği uyguluyorum . Hattım Vodafone şimdi Red tarifesindeyim yaklaşık 7 yıldır. geçen aya kadar tarifem 140 tl idi. 12 aylık taahüdüm bittiği için 400 tl yaptılar bende müşteri hizmetlerini aradım faturasız hatta geçeceğimi  başka oparatöre geçeceğimi söyledim . 7 senedir aynı hikaye eski müşterimizsiniz size kimsenin vermediği teklifleri sunmak isteriz vs. hasılı kelam 400 tl ye çıkardıkları red tarifemi iki ay 160 geriye kalan 10 ay 190 tl olarak güncelledir. ama duyduğuma göre turkcell bu numarayı yemiyor muş. uzun senelerdir bu şekilde hallediyorum

Turkcell yemedi. Aradıklarında Türk telekoma gidiyordum. Onlar yemeyince 5 dk sonra telekomlu oldum :)

Turkcell'in böyle bir uygulaması yok sadece faturasız hatta geçiş talebi oluşturursnaız kısmen faturalıya göre biraz daha uygun paket teklifi için arıyorlar..

Kendine İyi Bak ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Şu bankarlardaki sım kart bloke olayı olmasa her yıl operatör değiştitcem

Çoğunda artık o olay olmuyor hocam bir ay içinde 3 defa operatör değiştirdim hiçbirisinde de banka uygulamaları ile sorun yaşamadım 4 tane banka kullanıyorum

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Aynı tarifeye geçen ay 490 liraya geçtim saçmalık. 6 günde 100 lira düşürmeleri.

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Aynı tarifeye geçen ay 490 liraya geçtim saçmalık. 6 günde 100 lira düşürmeleri.

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 1566 Toplam Mesaj: 16
turkcell