Turkcell'den Taahhütle Telefon Almak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    birgaripaskbestesi bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

ilk tahahütün bitmeden vermezler. ayrıca tahahütlü cihaz eğer ki çok yüksek tutarı olan bir tarife kullanmıyorsan alınmaz.

(zaten onu da anlamış değilim, ben avea kamu mega tarifesindeyim, 1000 dk her yöne, 1000 sms her yöne, tarife içi 5400 dk ve 4 gb internete 21 tl ödüyorum)

telefon görüşmesine ödenen para tamamen havaya giden bir paradır, eğer ki tanıdığın bir esnaf var ise onların tarifeleri daha uygun olur. bu arada yazım tarifeye döndü :)

neyse ben almam yakın arkadaşlarıma da almasını önermem.

.. Yok hocam ilk tahaddütü başladıktan 4 ay sonra yine kendi hattının üstüne , veya yeni hat vererek yine o kişinin üstüne yeni cihazı hemen verebiliyoruz , puanı yetmesi önemli , turkell kısa süre önce fatura üstüne cihaz olayında büyük değişiklikler yaptı oyüzden bundan önceki bilgileri unutmanız gerekiyor sistem tamamen değişti. 

2. Olarak evet söylediğin gibi büyük bir pakete sahipseniz o zaman cihaz size daha uygun fiyata geliyor ama cihazı alayım o bi yandan en ucuz paketi kullanayım derseniz size daha pahalıya gelir cihaz.

..

JiggSaw bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Finansa beni sorarsaniz :-) abone merkezine ortak yapin der hacu :-)

.. Yok hocam seçmece davranıyor , herkeze vermiyor. Verse bile pahalı cihazları vermeyebiliyor , sabit gelir , düzenli ödeme de yine bankaların puan sistemine etki ediyor.

Tamam hacu ondan diyorum zaten...

Sicil oldukca duzgun , finansin kartini kullaniyorum zaten :-)

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 4210 Toplam Mesaj: 12