Türkcell'in Yeni Arama Motoru 'Yaani'
-
Türkcell bi de sanal mağazadan satışlar yapıyor dışardan aynı malı 90 liraya aldım adamlar 140 liraya satıyorlar. Burda bile satış stratejisi yokken kalkıp arama motoru yapıyorlar. Saçmalıkdan ibaret. Yandex bile türkiyede aadm akıllı kullanılmıyor ya da en azından ben hiç rastlamıyorum ...
-
Ya tamam bazı konularda milli yazılım falan önemli kritik noktalarda eyvallah bu şuur iyidir.Ama bu tarz işlerde yok milli yazılım yok yerli yazılım düşüncesi ne kadar saçma abi.
-
_PesimisT_ bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
Alternatiften öteye gecmez.
Anca hükümet google‘i engellicek ki is yapsin :D
Türkiye gibi bir yerde de böyle şeyler kesinlikle olmaz. :)
Neden hocam? Belkide bundan kayıp ediyoruz.
-
https://www.youtube.com/watch?v=qvWCQv0lJKo
Sonuçları Yandex'ten çekiyor ama kullanıcı aramalarını öğrenebiliyormuş.
-
ülkede özgün hiç bişey yok herşey çakma anasını satim turkcellsin sen mobil üzerine argeler yap internet hizmetini yaymak için uğraş arama motoru ne ak.
-
Turkcell calisaniyim ben bile kullanmam.
-
İndirip kullanana 1 gb net veriyorlarmuş :>)) Kullanıma devam edene her ay 1 gb hediye kullanılmasa da kullanılmış taklidi yapılabilir :D
-
-
maserati bunu yazdı
yandex ve bing ortak çalışıyorlar diye biliyorum. hatta o yüzden microsoft varsayılan arama motorunu yandex olarak değiştirmişti tarayıcılarda.
haliyle bing ip adresi düşmesi olağan.
-
cankol bunu yazdımaserati bunu yazdı
yandex ve bing ortak çalışıyorlar diye biliyorum. hatta o yüzden microsoft varsayılan arama motorunu yandex olarak değiştirmişti tarayıcılarda.
haliyle bing ip adresi düşmesi olağan.
karıştırıyorsun gibi geldi bana hocam, yahoo ve cortana bingin altyapısını kullanıyor diye biliyorum ben, yandexle ortak çalıştığını iilk defa duydum.