Türkçeyi Katleden Bir Tikky Nesli
-
harbi lan kadıköy şubesi tikky kaynıyo.. :D
ama bakırköydeki istanbul şubeside öyle bunun için beyazzambak şubesi rulzzzz :D -
Ooo olm final minal siz tikky mi görmüşünüz oralarda :D. Damdasyon lisesi olarak türkiye tikilerinin öncü bireylerini bünyemizde bulunduruyoruz. Abi adamların yaptıklarını duyunca görünce falan oha diyorum resmen küçük amerika olmuşuz =). Caddeye gitmek için cenazeye gidenler mi dersiin, nişantaşına her gidişinde en az 150 milyon götüren mi.. =) Türkçeyi türk tarihini türk kültürünü hatta insanlığı katlediyo abi bu bok insanlar =)
-
koza onu bunu bırakta o rapçi kız nasıldı abi :D
ne diyodu sırtında bilmemne kıçında tangaa :D:D
o kızda kadıköy final in oradaydı :D
rex sinemasının önünü hiç tavsiye etmem :D -
Kimin ne kadar para harcadığı bizi ilgilendirmez,bizimde adsl'ye verdiğimiz 50kağıt asgari ücretin 10da1'i yani oda baya lüx bence.Ama demogoji yapmak istedikten sonra 450milyonla 3 çocuk okutan baba bile eleştirilir.
Olay o değil.Olay bence olayı götlüğüe ibneliği kısacası sikilmeye layık olmalarından geliyor.
Tamam paran var gittin 300ytl lik gözlük aldın tamm al,ama evde kafede barda takma dayaklık. -
Kapali alanda gunes gozlugu takanlara bende fitil oluyorum.Gecengun uni kutuphanesindeyim 2tane hatun geldi ,ben kutuphane veritabanindan kitap ismi sorguluyordum ,pc basinda.
kizlardan cikan ses
-yaa aoffedersinouzz
-noldu(ben)
-biiiııızz siyşıııarrp göouruyouzzz daaa ,kittaplarr neardea bulmadık.yaoardımcıaa olurmusnzzzzz
-Gidin QA raflarına bakın(ben)
..aradan 2dk gecti ben wrox'un C# ve ADO.NET kitabinin yerini buldum QA raflarındaydı ,neyse gittim baktım kızlar daha kitap arıyorlar, 3 tane QA rafı var bilgisayar ,matematik ve elektronik kitapları ,yani salak olan anlar bilgisayar kitaplarini hangi QA rafında oldugunu bizim kızlar daha bulamamisti:) ...neyse baktim ben kendi kitabimi buldum ,rafta sadece 1tane C# turkce kitap kalmisti digerler wrox ve sybex in ingilizce kitaplari...kizlari cagirdim geldiler :) iste C# kitaplari burda dedim...gelen cevap
-yaa bunar eangiliyzce bilmyrz kieaaa ,
(alt raflardan wright'in C# kitabi vardi turkce cikardim verdim bunlara)
sonra bana bi tesekkur edisleri var kufur etseler daha iyiydi
-yaziyla burada ifade edemiyorum ama bildiginiz gotlerinden cikardiklar bir "teaskrederadkjasdkajsd iiiimmmm" ...gibisinden birsey soyleyip kivira kivira gittiler :D -
Othurup 1de Bunlarymı Yhazdın Kuzum :)=
-
compü hajı dehşetsin yyaa :DDDD
-
Türkçe'si varken İngilizce-Türkçe karışık cümleler kuran arkadaşlar için bir sunum dosyası:
http://turkoloji.cu.edu.tr/SUNULAR/turkcesivarken.pps -
bu da bu lavuklara naber dersin sabah sınıfa yeni girmişindir.
cevap her zaman aynı.
iym san ?
bunu öle bi sölüyolarki ulan atlim üstüne boğazlim şunu diyorum içimden (: -
Öyle konuşan bizden değildir daşlayın :D
Toplam Hit: 7659 Toplam Mesaj: 50