folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Turkishairlines Hacklendi

Turkishairlines Hacklendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

boş boş konuşmayın.

THY Türkiyenin en büyük şirketidir. Dünyanın her yerinde bayrağımızı dalgalandırıyorlar. Başarılarını söylemiyorum bile.

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Brüksel'de havaalanına giderken sadece 1 tana büyük bina var, o binada da baştan aşağı bir tane poster vardı. Türk hava yolları..

Grur duydum o an..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Turania bunu yazdı

boş boş konuşmayın.

THY Türkiyenin en büyük şirketidir. Dünyanın her yerinde bayrağımızı dalgalandırıyorlar. Başarılarını söylemiyorum bile.

Bravo hocam.

+1

Kaç kere uçtun diyen arkadaşa sesleniyorum: Ben çevreme en az 500 tane uçak bileti aldım. Bunların yaklaşık 150 tanesinde zaman zaman değişiklikler de yaptım. Ayrıca en az 100 kere de uçmuşumdur birçok yere... farklı hava yollarını denedim. Henüz türk hava yollarından daha iyisii göremedim. +sen bilet alırken değişiklik kurallarını hiç okumaz mısın ?

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    jayde bunu yazdı

ulan şu kıçıkırık dossta hack oluyor ya

Ddos atack a kıçı kırık diyorsan bilgisayarinin fisini cek :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    seboist bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı

Bi bilet degısıklıgı ıcın 100 euro istiyor be dun ıyı sovdum 

adı türk hava yolları değil ingiliz hava yolları olsaydı yaptığına markacılık kailte ve reklam derdiniz ama bunu türk şirketi yapınca kazıkçılık diyosunuz monşerlik yapmayın.

Şirketin kalitesi gerçekten iyi ama bu, işçilere yaptığı haksızlıkları ve cemaatçi kişiliğini değiştirmez. New york - istanbul uçağında millete dağıtılan gazeteler: yeni şafak, zaman , milli gazete bu kadar.

En son 1 ay önce yurt dışına çıktım. Piyasadaki tüm gazeteler vardı. Sözcü, Milliyet ve Hürriyet aldım. Sallamayın. Ayrıca son olaylardan sonra günahım kadar sevmem.

Hocam nereden gidip geldiğini bilmiyordum ama ben istanbul- chicago , new york-ist seferlerine bindim ikisinde de sadece bu gazeteler vardı.Ha yanlış olmasın chicago uçağında bide chicago tribune vardı yabancı gazete olarak.

Edit: Ayrıca ben thy nin kalitesine birşey demedim bir daha yurtdışına çıkarsam gene thyden alırım ama adamların mantalitesi hiç hoşuma gitmiyor.

torpedo_XL tarafından 25/Ağu/12 20:30 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

başlatmayın lan başarısına okadar adamı topluca işten atan bir kurum hertarafı başarı olsa neolur

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    jayde bunu yazdı

ulan şu kıçıkırık dossta hack oluyor ya

Ddos atack a kıçı kırık diyorsan bilgisayarinin fisini cek :)

Ddos kıçıkırık değilde,şu adamların sıçsalar medyaya haber olmaları çok kıçıkırık bi olay :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

bu şirketi seven varmı ki iyi olmuş. kazıkçılar.

kafanmı güzel senin bence en iyisi thy bırak yahu hiç değilse hizmeti güzel adamların uçakları güzel bence diğerleri daha pahalı

en iyisi flypgs.
    iddiaya girerim.

türk şirketi olarak görmüyorum acımadan insafsızca vicdansızca işçileri sokağa attı.. 1 gr değeri yok gözümde. 

o yüzden nefret ediyorum thy den.

kaygusuz tarafından 25/Ağu/12 20:44 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

Bunları redhackçi sanmışlar ondan medya'ya yansımış.

https://twitter.com/anonsturkey

Bildiğin bebe la bunlar..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

anonymous ta ota boka saldırır oldu anasını satayım. 

oh iyi yapmış bilmem ne diyenleri de anlamıyorum, senin bayrağının tüm dünyada dalgalanmasını sağlıyorlar. 

yazık ya.

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 5502 Toplam Mesaj: 52