Turkishairlines Hacklendi
-
boş boş konuşmayın.
THY Türkiyenin en büyük şirketidir. Dünyanın her yerinde bayrağımızı dalgalandırıyorlar. Başarılarını söylemiyorum bile.
-
Brüksel'de havaalanına giderken sadece 1 tana büyük bina var, o binada da baştan aşağı bir tane poster vardı. Türk hava yolları..
Grur duydum o an..
-
Turania bunu yazdı
boş boş konuşmayın.
THY Türkiyenin en büyük şirketidir. Dünyanın her yerinde bayrağımızı dalgalandırıyorlar. Başarılarını söylemiyorum bile.
Bravo hocam.
+1
Kaç kere uçtun diyen arkadaşa sesleniyorum: Ben çevreme en az 500 tane uçak bileti aldım. Bunların yaklaşık 150 tanesinde zaman zaman değişiklikler de yaptım. Ayrıca en az 100 kere de uçmuşumdur birçok yere... farklı hava yollarını denedim. Henüz türk hava yollarından daha iyisii göremedim. +sen bilet alırken değişiklik kurallarını hiç okumaz mısın ?
-
jayde bunu yazdı
ulan şu kıçıkırık dossta hack oluyor ya
Ddos atack a kıçı kırık diyorsan bilgisayarinin fisini cek :)
-
necroshine bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıseboist bunu yazdıBosluk bunu yazdı
Bi bilet degısıklıgı ıcın 100 euro istiyor be dun ıyı sovdum
adı türk hava yolları değil ingiliz hava yolları olsaydı yaptığına markacılık kailte ve reklam derdiniz ama bunu türk şirketi yapınca kazıkçılık diyosunuz monşerlik yapmayın.
Şirketin kalitesi gerçekten iyi ama bu, işçilere yaptığı haksızlıkları ve cemaatçi kişiliğini değiştirmez. New york - istanbul uçağında millete dağıtılan gazeteler: yeni şafak, zaman , milli gazete bu kadar.
En son 1 ay önce yurt dışına çıktım. Piyasadaki tüm gazeteler vardı. Sözcü, Milliyet ve Hürriyet aldım. Sallamayın. Ayrıca son olaylardan sonra günahım kadar sevmem.
Hocam nereden gidip geldiğini bilmiyordum ama ben istanbul- chicago , new york-ist seferlerine bindim ikisinde de sadece bu gazeteler vardı.Ha yanlış olmasın chicago uçağında bide chicago tribune vardı yabancı gazete olarak.
torpedo_XL tarafından 25/Ağu/12 20:30 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: Ayrıca ben thy nin kalitesine birşey demedim bir daha yurtdışına çıkarsam gene thyden alırım ama adamların mantalitesi hiç hoşuma gitmiyor. -
başlatmayın lan başarısına okadar adamı topluca işten atan bir kurum hertarafı başarı olsa neolur
-
HoLyCat bunu yazdıjayde bunu yazdı
ulan şu kıçıkırık dossta hack oluyor ya
Ddos atack a kıçı kırık diyorsan bilgisayarinin fisini cek :)
Ddos kıçıkırık değilde,şu adamların sıçsalar medyaya haber olmaları çok kıçıkırık bi olay :D
-
bensiz_aglama bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
bu şirketi seven varmı ki iyi olmuş. kazıkçılar.
kafanmı güzel senin bence en iyisi thy bırak yahu hiç değilse hizmeti güzel adamların uçakları güzel bence diğerleri daha pahalı
en iyisi flypgs.
iddiaya girerim.türk şirketi olarak görmüyorum acımadan insafsızca vicdansızca işçileri sokağa attı.. 1 gr değeri yok gözümde.
o yüzden nefret ediyorum thy den.
kaygusuz tarafından 25/Ağu/12 20:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Bunları redhackçi sanmışlar ondan medya'ya yansımış.
https://twitter.com/anonsturkey
Bildiğin bebe la bunlar..
-
anonymous ta ota boka saldırır oldu anasını satayım.
oh iyi yapmış bilmem ne diyenleri de anlamıyorum, senin bayrağının tüm dünyada dalgalanmasını sağlıyorlar.
yazık ya.