Turkix İşletim Sistemi !
-
40 yıllık Linux oldu Turkix,
-
Evde debian, ofiste win7 ile çok mutluyum.=)
Xp ye alternatif olabilir ama bana sorarsanız xp kadar kolay olsun daha ii olsun die düşünüyorsanız yüklemeyin.Bunun yerine ubuntu kullanın.Kolay, Güvenli, Güncel, Linux , Debian Tabanlı =)
-
ubuntuyu bilmem ama pardus var tıpkı bunun gibi.Tukix i ilk kanuninin soyundan birimiydi neydi onun hazırladığını okumuştum gazeteden kurdum çalıştırdım fena değildi ama üzerinden kaç sene geçti.bunları kurmak değilde bunlarla en fazla nette dolaşmak veya belki film müzik izlemek mümkün sonrası?
merak ediyorum kaç program kullanabilirizki bu işletim sistemleriyle? oyun yok birşey yok... -
turkix cok eski değilmi ya?
live cd lazımsa pardus çalışan cd yi indirin ?
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------
Evde debian, ofiste win7 ile çok mutluyum.=)
Xp ye alternatif olabilir ama bana sorarsanız xp kadar kolay olsun daha ii olsun die düşünüyorsanız yüklemeyin.Bunun yerine ubuntu kullanın.Kolay, Güvenli, Güncel, Linux , Debian Tabanlı =)
-----------------------------evet bende ubuntuya yeni başladım suan sanalda kullanıyorum ama acayip hosuma gitti yazın sonuna dogru bir notebook alıcam ubuntu ve xp kurucam
-
bildiyim kadarıyla artık geliştirmiyolar.Bir aralar çıktı ortaya sonra kayb oldu gitdi