Turkix İşletim Sistemi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

40 yıllık Linux oldu Turkix,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evde debian, ofiste win7 ile çok mutluyum.=)

Xp ye alternatif olabilir ama bana sorarsanız xp kadar kolay olsun daha ii olsun die düşünüyorsanız yüklemeyin.Bunun yerine ubuntu kullanın.Kolay, Güvenli, Güncel, Linux , Debian Tabanlı =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    y4r4m4z
    y4r4m4z's avatar
    Erkek

ubuntuyu bilmem ama pardus var tıpkı bunun gibi.Tukix i ilk kanuninin soyundan birimiydi neydi onun hazırladığını okumuştum gazeteden kurdum çalıştırdım fena değildi ama üzerinden kaç sene geçti.bunları kurmak değilde bunlarla en fazla nette dolaşmak veya belki film müzik izlemek mümkün sonrası?
    merak ediyorum kaç program kullanabilirizki bu işletim sistemleriyle? oyun yok birşey yok...

absolutely every human ll taste the death...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

turkix cok eski değilmi ya?

live cd lazımsa pardus çalışan cd yi indirin ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

opusdei bunu yazdı:
    -----------------------------

Evde debian, ofiste win7 ile çok mutluyum.=)

Xp ye alternatif olabilir ama bana sorarsanız xp kadar kolay olsun daha ii olsun die düşünüyorsanız yüklemeyin.Bunun yerine ubuntu kullanın.Kolay, Güvenli, Güncel, Linux , Debian Tabanlı =)

-----------------------------

evet bende ubuntuya yeni başladım suan sanalda kullanıyorum ama acayip hosuma gitti yazın sonuna dogru bir notebook alıcam ubuntu ve xp kurucam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

bildiyim kadarıyla artık geliştirmiyolar.Bir aralar çıktı ortaya sonra kayb oldu gitdi

Toplam Hit: 3673 Toplam Mesaj: 17