folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye 1 Milyar Nufusu Kaldırır Mı. ? Sizin Fikriniz Nedir.

Türkiye 1 Milyar Nufusu Kaldırır Mı. ? Sizin Fikriniz Nedir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hacılar 75 milyonu kaldırmama sebebi doğal kaynakların tükenmesi değil onu bir anlayalım.

Türkiyede yemek çoğu ülkeden çok daha ucuz.

Eğer insanlık kafa yorarsa 2 milyar kişi rahatlıkla türkiye sınırlarında yaşayabilir. Fakat şimdiki düzende tabiki imkansız.

Diyorum ya sentetik yiyecekler, gdolu besinler, ölüleri yiyecez, sokaktaki ölmüş kopegi bile yemeliyiz(sokakta kopek yasayabilirse) o zaman 2 milyar kisi beslenebilir.

hocam bırak ölelim daha iyi :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hacılar 75 milyonu kaldırmama sebebi doğal kaynakların tükenmesi değil onu bir anlayalım.

Türkiyede yemek çoğu ülkeden çok daha ucuz.

Eğer insanlık kafa yorarsa 2 milyar kişi rahatlıkla türkiye sınırlarında yaşayabilir. Fakat şimdiki düzende tabiki imkansız.

Diyorum ya sentetik yiyecekler, gdolu besinler, ölüleri yiyecez, sokaktaki ölmüş kopegi bile yemeliyiz(sokakta kopek yasayabilirse) o zaman 2 milyar kisi beslenebilir.

Öncelikle şehirlerin yeri değişmeli. Nerede dağlık taşlık arazi var, oraya şehir kuracaz. Hem depremden etkilenmiyecez, hemde yüzlerce katlık konutlar yapacaz. Yüzlerce katlık konut yapmamızın nedeni ise 2 milyar insan olduğunda kişi başı 35 cm2 yaşam alanı düşmesi. Buda büyük sıkıntı. Düşünün uzanıp yatamıyorsunuz. :) 

200 katlı konutlar oluştursak, barınma ihtiyacını kişi başı 200 kat daha fazla karşılarız böylece kişisel yaşam alanını neredeyse 7o m2 kadar çıkartırız. Şuanda km2 92 kişi düşüyor memleketimizde baktım, yalan konuşup itiraz etmeyesiniz.

Arkadaşlar işsizlik filan olmayacak, bu 2 milyar vatandaşımızın tek işi gücü gezmek tozmak olacak. Çünkü bu nufüsla gelen teknoloji bu işleri yapacak. Benim tavsiyem 2 milyar insanı 4'e bölüp, 3 er yıl uyutup 1 yıl uyanık bırakmamızdır ama kabul görmez büyük ihtimal. 500 milyon kişide iyi yani sonuçta. 

Neyse bu elalemi nasıl doyuracaz. İlk önce enerji, tahminim nufüs oraya varana kadar torus reaktörleri filan yapılmış olur, enerji sıkıntısı kalmaz. Tarım elbette yetmeyecektir. O zaman suni güneş ışığıyla hızlandırılmış tarım yapacak robotlarımız. 200 katlı tarlalarımız olacak. Bitkiler içinde yetişecek yada 1 hap atacaaz 1 ay tok gezecez. Gerçi bizim halk habıda ekmekle yer, sözüm ona ekmeksiz doymuyorlarmış ya..

Toplu taşımada sıkıntı olacak, tabi ışınlanma neyinim bulunursa ayrıda. Büyük ihtimalle hava taşımacılığı etkin bir şekilde kullanılacak. Yüksek sayıda kapsül taşıyan jetler olacak. 2 sn de kapsül değiştirecekler. Böylece yüzlerce jet, binlerce kapsül kısa sürede hareket edecek. 

vs. çözümler yani.. bide elalemin çüküne cihaz takmak lazım. Döl kaliteside önemli, sunni dölleme yapacazz. Ari anadolu ırkını oluşturacazz..

Şuanda 2 milyar kişi biranda gelirse de insan insanı yer dahada bişi olmaz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Coğrafik olarak rahat kaldırır her yer dağ çok şükür

Sosyolojik psikolojik ekonomik ve bu türden -ik ekiyle biten diğer yönlerden kaldırmaz, çökeriz

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    kaldırır çok rahat hemde 1 milyar insanı devlet kullanabilirse üretim fazlalaşır her türlü insan ihtiyacımız karşılanır. insan çoğaldıkça hizmet sektörüne ihtiyacta artar hastahane, okul vs bütün illerimizde olcak buda bi bölgenin gelişip bi bölgenin geri kalmasını önleyecek ve tek bi yere yığılma olmayacak ki bu durumda teorik olarak terör olayları bitecek milli gelir düşecek ama üretim artıp fiyatlar düşeceğinden pekte sorun olmayacak. Herkesin eğitimli olmasına gerek kalmayacak buda birincil ve ikincil faaliyeti tetikler zaten üretim böyle artar. Ama kaynak kıtlığı yaşancak belli bi süreden sonra burda diplomasi ve askeri devreye girer. Sömürge anlayışıyla devam eder yoluna.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Geçen günlerde Şaban Kızıldağ' ın konferansındaydım, söylediğini aynen aktarıyorum,

Türkiye'nin de dahil olduğu 57 Müslüman ülke üzerinde yürüttükleri bir çalışmadan bahsederek, 1.6 milyar nüfusu oluşturan bu ülkelerin Almanya'nın yarısının ürettiği milli gelire ulaşamadığını söyledi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 4324 Toplam Mesaj: 36