Türkiye-Bangkok Gidiş-Dönüş Bileti Arıyorum
-
Jubei bunu yazdıAnilCarkci bunu yazdı
Hocam bangkokda jay jay market var sanırım sadece pazar günü açılıyor(cumarteside olabilir) hediyelik ıvır zıvır eşyaları oradan al en ucuzu oradan alırsın bizim mahmutpaşa gibi bir yer. Eğlence içinde insomnia club vardı şehir içinden taksiler ücretsiz götürüyor orası güzeldi sukumvit bölgesinde sanırım
edit: diskolara gece 12 deb önce gitme 12'ye kadar khosan road'da vakit geçirebilirsin güzeldir orası
edit2:Türk lokantalarına sakın girme
şu 2. edit,in ayrtınlarını anlat hele bi :))
Türk yemeklerini tayland malzemelri ile yapıncatadı bozluyor.
kullandıkları ya et pirinç filan bizimkilere benzemiyor.
diğer nedenide çok pahalı diğer yemeklere göre..
herhangibi bir thai lokantasında gidin timsah yiyin..öğhhhh filan demeyin böyle lezzetli bir et yok :)
-
swordfish bunu yazdı
Tayland benim 2. Memleketim oldu artik.Senede 2 3 sefer gelir giderim.bi oku su yaziyi..630 usd ye gidis donus bulabilirsin
Şu yazıyı bi oku
http://taylandfatihi.blogspot.com.tr/2014/07/taylanda-nasl-ucuz-ucak-bileti-bulurum.html
630 $ dediğin Türkmenistan havayollarının son sınıfı sanırsam. Hocam onla hiç gittnmi çünkü 4-5 sınıf vardı korkutuyor açıkçası. Yazı içinde teşekkür ederim blogu detaylıca inceliycem
frq23 tarafından 03/Ağu/14 21:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Jubei bunu yazdıAnilCarkci bunu yazdı
Hocam bangkokda jay jay market var sanırım sadece pazar günü açılıyor(cumarteside olabilir) hediyelik ıvır zıvır eşyaları oradan al en ucuzu oradan alırsın bizim mahmutpaşa gibi bir yer. Eğlence içinde insomnia club vardı şehir içinden taksiler ücretsiz götürüyor orası güzeldi sukumvit bölgesinde sanırım
edit: diskolara gece 12 deb önce gitme 12'ye kadar khosan road'da vakit geçirebilirsin güzeldir orası
edit2:Türk lokantalarına sakın girme
şu 2. edit,in ayrtınlarını anlat hele bi :))
4lahmacun 3ayran 2 tavuk döner 145$ hesap çıkarttı oç ödemeyincede problem sopayı yiyoduk az kalsın ayrıca bir halta benzemiyor yemekler. Balık restorantlarına git orta yollu kişi başı 20-25 dolara dehşet yemek yersin
-
! Önemli bir hatırlatma yapayım. bilet sorgularken çerezleri temizlemeyi ve ya gizliden (ctrl shift n) girmeyi unutmayın.
-
ekobilet.com
expedia.com
kayak.com
-
hocam bu gönderdiğiniz sitelerden rezervasyon yapıyoruz. atıyorum ethiad vs gibi şiketlerle uçuşları gösteriyor.
ethiadın sitesine girip aynı uçağa rezarvasyon yapmak isteyince daha yukarıda bir fiyat çekiyolar. bu nasıl mümkün??