folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Türkiye-Bangkok Gidiş-Dönüş Bileti Arıyorum

Türkiye-Bangkok Gidiş-Dönüş Bileti Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı
    AnilCarkci bunu yazdı

Hocam bangkokda jay jay market var sanırım sadece pazar günü açılıyor(cumarteside olabilir) hediyelik ıvır zıvır eşyaları oradan al en ucuzu oradan alırsın bizim mahmutpaşa gibi bir yer.  Eğlence içinde insomnia club vardı şehir içinden taksiler ücretsiz götürüyor orası güzeldi sukumvit bölgesinde sanırım 

edit: diskolara gece 12 deb önce gitme 12'ye kadar khosan road'da vakit geçirebilirsin güzeldir orası

edit2:Türk lokantalarına sakın girme

şu 2. edit,in ayrtınlarını anlat hele bi :))

Türk yemeklerini tayland malzemelri ile yapıncatadı bozluyor.

kullandıkları ya et pirinç filan bizimkilere benzemiyor.

diğer nedenide çok pahalı diğer yemeklere göre..

herhangibi bir thai lokantasında gidin timsah yiyin..öğhhhh filan demeyin böyle lezzetli bir et yok :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Tayland benim 2. Memleketim oldu artik.Senede 2 3 sefer gelir giderim.bi oku su yaziyi..630 usd ye gidis donus bulabilirsin

Şu yazıyı bi oku

http://taylandfatihi.blogspot.com.tr/2014/07/taylanda-nasl-ucuz-ucak-bileti-bulurum.html

630 $ dediğin Türkmenistan havayollarının son sınıfı sanırsam. Hocam onla hiç gittnmi çünkü 4-5 sınıf vardı korkutuyor açıkçası.  Yazı içinde teşekkür ederim blogu detaylıca inceliycem

frq23 tarafından 03/Ağu/14 21:15 tarihinde düzenlenmiştir

YalnızAdam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı
    AnilCarkci bunu yazdı

Hocam bangkokda jay jay market var sanırım sadece pazar günü açılıyor(cumarteside olabilir) hediyelik ıvır zıvır eşyaları oradan al en ucuzu oradan alırsın bizim mahmutpaşa gibi bir yer.  Eğlence içinde insomnia club vardı şehir içinden taksiler ücretsiz götürüyor orası güzeldi sukumvit bölgesinde sanırım 

edit: diskolara gece 12 deb önce gitme 12'ye kadar khosan road'da vakit geçirebilirsin güzeldir orası

edit2:Türk lokantalarına sakın girme

şu 2. edit,in ayrtınlarını anlat hele bi :))

4lahmacun 3ayran 2 tavuk döner 145$ hesap çıkarttı oç ödemeyincede problem sopayı yiyoduk az kalsın ayrıca bir halta benzemiyor yemekler.   Balık restorantlarına git orta yollu kişi başı 20-25 dolara dehşet yemek yersin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

! Önemli bir hatırlatma yapayım. bilet sorgularken çerezleri temizlemeyi ve ya gizliden (ctrl shift n) girmeyi unutmayın.

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

ekobilet.com

expedia.com

kayak.com

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek

hocam bu gönderdiğiniz sitelerden rezervasyon yapıyoruz. atıyorum ethiad vs gibi şiketlerle uçuşları gösteriyor. 

ethiadın sitesine girip aynı uçağa rezarvasyon yapmak isteyince daha yukarıda bir fiyat çekiyolar. bu nasıl mümkün??

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
Toplam Hit: 2168 Toplam Mesaj: 17