folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye Bölünmez Bir Bütündür

Türkiye Bölünmez Bir Bütündür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bluename
    bluename's avatar
    Erkek
    ATATÜRK ten bahsediyoruz zaten tüm dünyanın tanıdığı bir lider reklama gerek yok bence

SENİNKİ YEŞİLDİ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

bluename bunu yazdı:
    -----------------------------
    ATATÜRK ten bahsediyoruz zaten tüm dünyanın tanıdığı bir lider reklama gerek yok bence

Sen yabancıları çok kültürlümü sanıyorsun en basıt örnek amerikalılar meksikanın ülkelerinin hangi tarafında olduğunu bilmiyor. Öyle insanların Atatürkü tanıdığına nasıl emin olabılırsın ki. Hem diyelim ki herkes tanıyor. Daha fazla tanıtmak gözmü çıkarır. bize bi zararımı olur

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bluename bunu yazdı:

Atatürkü tüm dünya tanısaydı youtube bu kadar kapanıp açılmazdı.. Demek reklama gerek varmış.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

aslında çok önemli bir eylem. youtubede bi tanıtıcı video da biz yapalım,

bazı ezik mallar sapkın bilgiler veriyor hakkımızda morelimiz bozuluyor. onlar kazanmış oluyor. aslında reklam çok önemli.

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

What a happy person who says I am Turk

'Ne Mutlu türküm diyene' böyle bişeydi sözlerin hemen hepsinin ingilizcesini çevirmiştik hazırlıkta ama kaç sene geçti bi bunu hatırladım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bluename bunu yazdı:

hoca bu iş dişe diş göze gözdür...

Sana örnek veriyorum..Bu sebahat tuncer varya pkklı hapishaneden milletvekili oldu.Hapisteki pkklılar biz bittik diyordu.Bu kadını millet vekili yapınca şimdi heveslendiler.Devlet buna karşı bir plan geliştirmeliydi.Sedat pekerin çok güzel bir örneği vardı diyordu ki

Okulda birisi bize taş attığı zaman öğretmene şikayet etsek biraz durur sonra yine atar.
    Bizde ona atsak  canı acıdığından bir müddet bekler ve tekrar atar.
    Fakat biz kafasına taşı atarsak canı çok yanacağı için bir daha bize bulaşmaz..

Burdaki gibi dişe diş göze göze olmalıdır.Şu anda nevzat tarhanın psikolojik savaş/ gri propaganda kitabını okuyorum.Psikolojik savaşı ve maruz kaldığında neler yapılacağını söylüyor.

Şu anda içeride ve dışarıda Atatürk ü tanımayanlar var.Sevmeyenlerin neredeyse hepside yanlış tanıyor.Bu onların suçu mu?Hayır değil.Bizim suçumuz tanıtmadık.Yeterince tanıtamadık.

Atatürk e karşı bir psikolojik savaş var.KAralamaya çalışıyorlar.Bizde bunun için usanmadan, yorulmadan Türkiye ve kurucusu Atatürk'ün kim olduğunu tanıtmalıyız.Emin ol çok şey değişecek.Türkiyenin turstik bir yer olduğunu falan tanıtmaya pekte gerek yok.Tabi ki var ama şunlara bakalım

Müzik ????
    Bilim ???
    Sanat ???
    Siyaset ????
    Toplumun refahı ???

Hangisi güzel temizde neyinle tanıtacağız??Bunalrı tanıtmak için çok kapsamlı çalışma lazım.Önce biraz adımızı duyurmamız lazım.Bunun için devletin bilimi desteklemesi lazım falan filan.

Peki Atatürk ü tanıtmak??Çok kolaydır.Fakat öyle 1-2 video ile değil.Psikolojik savaşa maruz kaldıysak yıllar süren ısrarlı çalışmalar sonucunda bu işi lehimize döndürürüz.Siz isterseniz Türkiye yi tanıtın Atatürk ü hekez tanıyor deyin.Fakat bende sana Türkiyede yaşayıp Atatürk ü sevmeyen yada tam tanımayan en az 5 milyon insan bulurum.. 

Sizde tanıtığınızı söyleyebilirsiniz bende.Fakat hanginiz nutuk kitabını okudu?Atatürk ün bizzat yazdığı bir kitap.Bunu okuyuncada tanımış olmayız fakat bir adım daha ilerleriz.

Gerekli buldum açtım isterseniz katkıda bulunun isterseniz bulunmayın.Fakat tartışma vs.. çıkartarak ayak bağı olmazsanız sevinirim. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Bırak zumsuk boşver ya tanımıyorlarsa tanımasınlar .

ATATÜRK tarihtir okumuyor bilmiyorlarsa biz ne yapalım öğretmenleri öğretememiş senmi öğreteceksin.

geçenlerde bir konuda fidel castro nun ATATÜRK hayranı olduğu çin kitaplarında yer aldığı vs vs yazıyordu .

öğretmeyenlerse ATATÜRK ten korkanlar ve yumruğunu yiyenler örn.yunanlılar .

:) hevesin kırılmasın sen yap yinede.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    kardeş bilgisayarda vardi hazir ondan verdim :) arkadaş yapmayı düşündüü slaytta burdaki cümleleri kullanabilir diye düşündüm.  mesela sonuna muhtaç olduğun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur. cümlesi gibi bir son bulamaz diye düşünüyorum:)  şu anda içinde bulunduğumuz bütün olumsuzlıklari üstüste bindirip bizi umutsuzluğa itiyorlar. bize karşı psikolojik savaş uyguluyorlar ve kendiğizi çaresiz hissetmemizi sağlıyorlar. işte bu son cümle hepsinin hakkından geliyor :)

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Aslında hepimiz birtane slayt hazırlasak youtube açıldığı anda hep beraber upload etsek arama kelimeleri ingilice olarak başlığada hepimiz tahribat was here yazsak.

Tahribatta herkes movie makerle slayt yapmayı biliyodur. 200 kişi aynı anda aynı başlıkla slaytlarımızı koysak hem youtube protesto olur hemde iyi dikkat çeker

Toplam Hit: 2825 Toplam Mesaj: 20