Türkiye, Dünya'da 1. Oldu. Gurur Duyuyorum
-
bence benzin 6-7 lira falan olmalı olsunda millet şöyle bi ayaklansın :D
-
aQ sanayileşemedik. Bir b.k üretemiyoruz. Her konuda dışarıya bağımlıyız. Ayfon5 çıkınca öküz gibi saldırıp bir ton parayı dışarıya veriyoruz. Ülkede teknoloji adına (bir kaç şey hariç) üretim yok. Elektrik %45 doğalgaza bağlı. Gelin gavuru gelir ülkemize rüzgar üzerinden elektrik üreten aletleri döşerler. Herkes isyan eder oturduğu yerde. Klavye başında tv başında. Şu ülkeye küfür eden oturduğu yerde bi s2m yorum yapıp akşam yatan sabah yorum yapıp akşam yatan insan gerekmiyor. Birşey üretmek gerek. Ne olursa olsun. Üretelim artık lan.
-
bence daha da pahalı olsun herkes binmesin arabaya.. sürekli araba kullanmak zorunda olanlar biraz nefes alır.) zaten dış borcun anasını ağlatıyor.
-
Siyaset yapmamış olmak için düşüncelerimi yazmıyorum ama, bir çok konuda eski bir siyasetçinin (ALŞ) dedikleri doğrudur.
-
hepiniz çok zekisiniz amk, biri de çıkıp dememiş ki dünyada 8 tane ülke mi var.
-
Bosluk bunu yazdırappermcs bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
önceden hükümete atıp tutanlar olurdu tv lerde roportajlarda falan, kardeşim bu böyle olmaz diyenler.. o adamlar nerde la
hangi kanal?
özgür gerçekleri yayınlayan bir basın yayın organı kaldı mı?
he gerçek bilgi istiyorsan sözcü oku emin çölaşan oku yılma özdil oku.
edit: tam sana yazdıktan sonra bu haberi okudum:) tam senin soruna cevap niteliğinde :)
http://sozcu.com.tr/tayyipe-hodri-meydan.html
Bu sözcüde sktrsin gitsin resmen tribünlere oynuor
Onca "gaste" milletin dini ve etnik duygularına mayın döşerken meydanda adam gibi kalan iki üç "gazete"den biri olan sözcü tribünlere oynamış. Çok mu?
-
Bir arabam olana kadar hep destek tam destek. Şaka lan şaka bu benzin olayı harbi sikti bıraktı artık. Hiç hoş değil :|
-
Buremba bunu yazdı
hepiniz çok zekisiniz amk, biri de çıkıp dememiş ki dünyada 8 tane ülke mi var.
senin kadar zeki değiliz hocam sırada hangi ülkeler var diye bakmak yerine direk Türkiye kaçıncı diye baktığımız için
-
The_Cure bunu yazdıBosluk bunu yazdırappermcs bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
önceden hükümete atıp tutanlar olurdu tv lerde roportajlarda falan, kardeşim bu böyle olmaz diyenler.. o adamlar nerde la
hangi kanal?
özgür gerçekleri yayınlayan bir basın yayın organı kaldı mı?
he gerçek bilgi istiyorsan sözcü oku emin çölaşan oku yılma özdil oku.
edit: tam sana yazdıktan sonra bu haberi okudum:) tam senin soruna cevap niteliğinde :)
http://sozcu.com.tr/tayyipe-hodri-meydan.html
Bu sözcüde sktrsin gitsin resmen tribünlere oynuor
Onca "gaste" milletin dini ve etnik duygularına mayın döşerken meydanda adam gibi kalan iki üç "gazete"den biri olan sözcü tribünlere oynamış. Çok mu?
Hocam "sözcü" cidden çok abartılı yazıyor, hani para verip okusam paraya kıyamıyorum :D Çünkü her haber de karalama var hani kıyasla değil salt muhalefet :D
-
dünyada 1.olmuşuz her türk vatandaşı gurur duymalı bence