folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiye, Dünya'da 1. Oldu. Gurur Duyuyorum

Türkiye, Dünya'da 1. Oldu. Gurur Duyuyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

bence benzin 6-7 lira falan olmalı olsunda millet şöyle bi ayaklansın :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

aQ sanayileşemedik. Bir b.k üretemiyoruz. Her konuda dışarıya bağımlıyız. Ayfon5 çıkınca öküz gibi saldırıp bir ton parayı dışarıya veriyoruz. Ülkede teknoloji adına (bir kaç şey hariç) üretim yok. Elektrik %45 doğalgaza bağlı. Gelin gavuru gelir ülkemize rüzgar üzerinden elektrik üreten aletleri döşerler. Herkes isyan eder oturduğu yerde. Klavye başında tv başında. Şu ülkeye küfür eden oturduğu yerde bi s2m yorum yapıp akşam yatan sabah yorum yapıp akşam yatan insan gerekmiyor. Birşey üretmek gerek. Ne olursa olsun. Üretelim artık lan.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

bence daha da pahalı olsun herkes binmesin arabaya.. sürekli araba kullanmak zorunda olanlar biraz nefes alır.) zaten dış borcun anasını ağlatıyor.

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Siyaset yapmamış olmak için düşüncelerimi yazmıyorum ama, bir çok konuda eski bir siyasetçinin (ALŞ) dedikleri doğrudur.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

hepiniz çok zekisiniz amk, biri de çıkıp dememiş ki dünyada 8 tane ülke mi var.

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

önceden hükümete atıp tutanlar olurdu tv lerde roportajlarda falan, kardeşim bu böyle olmaz diyenler.. o adamlar nerde la

hangi kanal?

özgür gerçekleri yayınlayan bir basın yayın organı kaldı mı?

he gerçek bilgi istiyorsan sözcü oku emin çölaşan oku yılma özdil oku.

edit: tam sana yazdıktan sonra bu haberi okudum:) tam senin soruna cevap niteliğinde :)

http://sozcu.com.tr/tayyipe-hodri-meydan.html

Bu sözcüde sktrsin gitsin resmen tribünlere oynuor 

Onca "gaste" milletin dini ve etnik duygularına mayın döşerken meydanda adam gibi kalan iki üç "gazete"den biri olan sözcü tribünlere oynamış. Çok mu?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Bir arabam olana kadar hep destek tam destek. Şaka lan şaka bu benzin olayı harbi sikti bıraktı artık. Hiç hoş değil :|

We can be more, we can be much more.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı

hepiniz çok zekisiniz amk, biri de çıkıp dememiş ki dünyada 8 tane ülke mi var.

senin kadar zeki değiliz hocam sırada hangi ülkeler var diye bakmak yerine direk Türkiye kaçıncı diye baktığımız için

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

önceden hükümete atıp tutanlar olurdu tv lerde roportajlarda falan, kardeşim bu böyle olmaz diyenler.. o adamlar nerde la

hangi kanal?

özgür gerçekleri yayınlayan bir basın yayın organı kaldı mı?

he gerçek bilgi istiyorsan sözcü oku emin çölaşan oku yılma özdil oku.

edit: tam sana yazdıktan sonra bu haberi okudum:) tam senin soruna cevap niteliğinde :)

http://sozcu.com.tr/tayyipe-hodri-meydan.html

Bu sözcüde sktrsin gitsin resmen tribünlere oynuor 

Onca "gaste" milletin dini ve etnik duygularına mayın döşerken meydanda adam gibi kalan iki üç "gazete"den biri olan sözcü tribünlere oynamış. Çok mu?

Hocam "sözcü" cidden çok abartılı yazıyor, hani para verip okusam paraya kıyamıyorum :D Çünkü her haber de karalama var hani kıyasla değil salt muhalefet :D

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

dünyada 1.olmuşuz her türk vatandaşı gurur duymalı bence

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 8986 Toplam Mesaj: 80