Türkiye-Hırvatistan Maçı Fotoğrafları(Kendi Uploadımdır)-Duvarkağıtlık
-
wasd süper olmuş. eline sağlık.
-

ÖNCESİ SONRASI
BU iki resim ilginç geldi :)
-
-Kariyerindeki en ilginç maçı oynadığını kaydeden Bilic, "Daha sonra böyle bir şey yaşar mıyım bilmiyorum ama önümde uzun bir yol olduğunu söyleyebilirim. Ancak sanırım bu tek olacak. Maçın öncesinde yaşadığım korkuların hepsi başıma geldi. Ama ben yine de iki takımı da kutluyorum. çok iyi bir oyun oldu.
-Penaltılar hep kumardır, bugün kaybeden biz olduk. Ama ben böyle maç görmedim, bu adamlar atmak için yemeyi bekliyor" şeklinde konuştu
-Biliç, Türkiye nin 3. kez bir maçı geriden gelerek kazandığını belirterek, ''İlginç bir biçimde kazanıyorlar. Hem kaliteleri var hem de başka birşey var. O yalnızca Türkler'de var onun ne olduğunu tarif edemiyorum, anlayamıyorum. Böyle giderlerse final oynarlar. Bu yenilgiyi unutmamız mümkün olmayacak. Yaşamımız boyunca da aklımızda kalacak'' dedi.
__Muck muck
-
hırvat teknik direktor sus yapmis oohh ii olmus eziqe sesi basi kesildi 1 ay yemekten aş dan kesilir o ewden disari cikamaz ii oldu.
-
-
teknik tıraktör biliç sinirimi çok bozmuştu. maç bitti dedik. ama semih kurtardı son saniyede. rüştünün isabetli pası da çok önemli. 119 dakka oynarız. 1 dakkada işini bitirriz :C sonra teknik adama tv nin karşısında recep ivedik hareketi yaptım :D
-
yeniden tüm dünyaya kendimizi gösterdik milli marşımızı her millete dinlettik ya yeter o bize.... helal olsun SEMİH ŞENTÜRK................
-
-
helal olsun mürid.güzel çalışma
-
Yau şu Fatih hocamın hırvat t.direktöre bağırırken bi fotosu vardı onada sizin ananızı... fln yazcaktımda fazla hakarete bağlamayalım dedim :D