Türkiye-İsviçre Maçı(Maç Sonrası Yorumlar)
-
her zman büyük küçüğü döver..bunu gene gördük.hakem ler verdi gene isviçreye .. Çok sinirlendim..okadar ter döktü bizimkiler yazık deilmi ya..
-
bütün isveç sitelerini gümletelim fikrindeyim..!
-
maçtan sonra hemen cafeye attım kendimi bu arada hakan şükür mükemmeldi bugün onu söylüyecektim.bide maçtan sonra hakan şükür milli takımı bırakacağını felan açıklamış var mıdır aslı astarı eğer bir grup fenerli topun hakanın o mükemmel performansına rağmen yuhaladıkları için aldıysa helal olsun diyorum topoşlara.
-
allah bizim tff nin belasını versin tff hiç mi tepki vermez ya bu olaylara fifa bizi sikine bile takmıyor
olacağı da buydu böyle başkan olunca (kastım levent bıçakçı dallamasıdır) türkiye her turnuvada elenecek adam hiçmi bu işi bilmiyoya hakemlerin değiştirilmesine hiç mi tepki vermez yazıklar olsun
-
Terim istifa...
-
walla bisi diyemiyorum ama bukemedigin bilegi opecen biz iyi biliriz bunlari yakismiyo bize dunya ya rezil olduk okuyun usa today i washinhton post u yarin herifleri bi guzel karsiladik yumurta peynir sucuk domates ayran vs bunlar bi bakima guzeldi ama cevabi bize bu olmamaliydi ben ise tr den baqamiyorum genel olarak goruyorum olayi dunya daki resmimiz kirlendi.ne demek 2002 de dunya 3. ol 2006 ya katilama.yazik buda bi pazarlama tanitimdir.ama ulke puanimizi sporlada dusurduk herifler bogazda tatil yapip gittiler.mac mi kisisel hatalarla kaybettik diyorsak futbol bi ekip oyunudur bi kere daha daha dusunmek lazim derim.herifler salak alpay yuzunden bide tekme tokat girdiler bize baska bi boyutu olayin vs..ben bunlara firsat verdik derim.bunu hatirlarim ben.
-
arkadaslar neden hala maci tartisioruz ki? adamlar kendileri yenemedi, hakemi alet etti, hakem ipneside bi guzel caldi bizden maci verdi onlara! alpay'i oyantanın, selcuk'la yola cıkanın, taaaaaaaaa........ bırak ya bırak mudahale etme............... bole hakemler oldugu surece biz bi bok yere adım atamayız. unutun. dunya kupası, avrupa kupası nahhh bizee.... adamlar bizi hic bir yerde istemio. biz onların arasına girecez die ugrasıoz. biz turkleri yer yuzunden silme fırsatı gecse heriflerin eline onuda yaparlar. ulan biz TÜRKÜZ ne gereksinim duyuyoruz bu gavur, kanı bozuk adamlara anlamıyorum, bunların hepsini çoğaltma işini biz üstlenecez en sonunda: pohahahahahahahhahaahha
adamlar kaçmakta haklı ayrıca! adamlar yarın gorursunuz can guvenligimiz tehlikedeydi diyecek, bi iki olay gösterecek çat bize ceza... olacak olan bu bence
-
tartisalım hatamızı gorelimki bidaa yapmıyalım..
-
KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ŞEREFSİZ HAKEMLER YÜZÜNDEN ELENDİK BEYLER
BU ÇOOK BÜYÜK BİR İSVİÇRE TEZGAHIDIR..!!!! BU LAFI AHMET ÇAKAR TAAA 1 AY ÖNCESİNDEN SÖYLEDİ!!!!!! ÖZELLİKLE İSVİÇREYLE İSVİÇREDE OYNADIĞIMIZ MAÇIN HAKEMİ İNCEDEN İNCEYE BİZİ BİTİRDİ BUNLARIN BEN TAAAA ANASINI S.K.Y.M.!!!!
-
Hakeminde isviçrenin de fifa nın ebelerini amından sikeyim