Türkiye MSN Birincisi
-
Yurtdışında genelde Yahoo ve Google ın sohpet programlarını kullanıyolar bizde ise en çok tutulan MSN ya çok alıştık yada çok beyeniyoruz :)
-
boş işlerde her zaman birinci olmusuzdur
-
he wala doğrudur :) benim iş yerimde skype kullanıyor herkes! bi ben msn ciyim :(.... ben geçerim sorun deil ama gelde kalan milleti ikna et ? vs vs... mesela belli bi topluluk skype ye geçsek züper olacak. çok güzel bişi wala :) msn bıktı bizden biz bıkmadıK La :D warmısınız topluca SKYPE ye geçmeye :D ...
-
sene geçen sene
mersin yeni anamur gazetesinin dizgisini yapıyorum ofis alanya da dökümanlar tabi anamurdan geliyor normalde ben ftp adresi veririm dökümanları oraya attırırım ama adamlar msn den başka bi program bilmiyolar :D winrar bile bilmiyolar tarif ediyom ben yaşlıyım yorma beni iyolar :D
260 parça text ve resim aldım msn den saatler sonra tabi ozaman iyi bi küfür sallamıştım msn e :D -
Gururluyuz, Onurluyuz. Teşekkürler Türkiye.
-
bizim için süper bi pazar demiş sensin pazar ibne!!
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------bizim için süper bi pazar demiş sensin pazar ibne!!
-----------------------------malesef küfür ediyoz ama şuanda bile sen hala msn den onların malını kullanıyorsun ?
diyorm ya gelin hep beraber skype ye geçek :)