Türkiye Touchless İle Tanışsın, İhtiyacınız Olan Tek Şey Webcam
-
hacılar, bakın RevengeX arkadaş da yapmış,
bu resmi de netten buldum bi başkası da kullanırken ss almış, yani kullanan kullanıyor, zorlayın biraz.
-
Ben programı bile açamıyorum. Açınca otomatik kapanıyo... Nedendir acep?
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------webcam takılı değilse program açılmıyor ama senin sorunun bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------webcam takılı değilse program açılmıyor ama senin sorunun bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.
-----------------------------Valla farklı bi oturumda denedim açıldı...
Webcamin takılı olmama ihtimali yoktu zaten Laptop kullanıyorum.
Başlangıçta açılan programlarımdan biri yapıyo sanırsam...
-
Bariz çalışıyo... :D
Eğer optik mouse kullanıyosanız marker olarak onun lazerini seçin baya bi hoş oluyo. Benim webcam ayna görüntüsü ile çalışmadığı için sağı solu karıştırıom :D
-
bilgisayarı kapatıp açınca çalıştı program geliştirilirse süper olur şimdilik baya yetersiz ama süper olur harbiden ilerde
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
bilgisayarı kapatıp açınca çalıştı program geliştirilirse süper olur şimdilik baya yetersiz ama süper olur harbiden ilerde
-----------------------------hele şükür :) programın bu sürümü demo versiyonmuş bazı şeyler kısıtlı yani.
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
niye Turkiye touchless ile tanissin ? Ne demek yani anlamadim
-----------------------------niye anlamadın çok açık bi cümle, hanginiz touchless gibi birşey kullandınız daha önce microsoft bunun daha gelişmiş olanını çıkarıyor, bununla pratik yapılabilir şimdiden :) illa ki buna benzer şeyler çıkmıştır önceden ama herkesin kolayca bilgisayarına indirip kullanabileceği bu tarzda açık kaynak kodlu bir program yok diye biliyorum, adamlar bu projeyi geliştirebilmeniz için kaynak kodlarını bile paylaşmışlar, Türkiyede buna benzer bir program olacak ve programı yapan kişi kaynak kodlarını paylaşacak, bana hiç inandırıcı gelmiyor.
-
dejavu