folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye Touchless İle Tanışsın, İhtiyacınız Olan Tek Şey Webcam

Türkiye Touchless İle Tanışsın, İhtiyacınız Olan Tek Şey Webcam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

hacılar, bakın  RevengeX arkadaş da yapmış,

bu resmi de netten buldum bi başkası da kullanırken ss almış, yani kullanan kullanıyor, zorlayın biraz.

http://img110.imageshack.us/img110/6057/touchlessdemobigiz2.jpg

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Ben programı bile açamıyorum. Açınca otomatik kapanıyo... Nedendir acep?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:
    -----------------------------

webcam takılı değilse program açılmıyor ama senin sorunun bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

webcam takılı değilse program açılmıyor ama senin sorunun bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Valla farklı bi oturumda denedim açıldı...

Webcamin takılı olmama ihtimali yoktu zaten Laptop kullanıyorum.

Başlangıçta açılan programlarımdan biri yapıyo sanırsam...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Bariz çalışıyo... :D

Eğer optik mouse kullanıyosanız marker olarak onun lazerini seçin baya bi hoş oluyo. Benim webcam ayna görüntüsü ile çalışmadığı için sağı solu karıştırıom :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bilgisayarı kapatıp açınca çalıştı program geliştirilirse süper olur şimdilik baya yetersiz ama süper olur harbiden ilerde
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    bilgisayarı kapatıp açınca çalıştı program geliştirilirse süper olur şimdilik baya yetersiz ama süper olur harbiden ilerde

hele şükür :) programın bu sürümü demo versiyonmuş bazı şeyler kısıtlı yani.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
    niye Turkiye touchless ile tanissin ? Ne demek yani anlamadim

niye anlamadın çok açık bi cümle, hanginiz touchless gibi birşey kullandınız daha önce microsoft bunun daha gelişmiş olanını çıkarıyor, bununla pratik yapılabilir şimdiden :) illa ki buna benzer şeyler çıkmıştır önceden ama herkesin kolayca bilgisayarına indirip kullanabileceği bu tarzda açık kaynak kodlu bir program yok diye biliyorum, adamlar bu projeyi geliştirebilmeniz için kaynak kodlarını bile paylaşmışlar, Türkiyede buna benzer bir program olacak ve programı yapan kişi kaynak kodlarını paylaşacak, bana hiç inandırıcı gelmiyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

dejavu

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
Toplam Hit: 2284 Toplam Mesaj: 20