folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye Ve Dünyayı Ücretsiz Arayın Doya Doya Konuşun !

Türkiye Ve Dünyayı Ücretsiz Arayın Doya Doya Konuşun !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    nonoh.net vardı birde 10$ Türkiyeye 3 ay boyunca bedava arama veriyor kendi telefonundan direk olarak konuşabiliyorsun bayada hızlı. cep telefonlarıda oldukça ucuzdu. sms bedava ve kendi numaranızla gönderiyorsunuz. uzun zaman kullandım yamuğunu görmedim. almak isteyenler ordan alabilir.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------
    nonoh.net vardı birde 10$ Türkiyeye 3 ay boyunca bedava arama veriyor kendi telefonundan direk olarak konuşabiliyorsun bayada hızlı. cep telefonlarıda oldukça ucuzdu. sms bedava ve kendi numaranızla gönderiyorsunuz. uzun zaman kullandım yamuğunu görmedim. almak isteyenler ordan alabilir.
    -----------------------------

hocam duyanda atlıcak nasıl yazmışın öyle

10 euroya SADECE SABİT TELEFONLARI haftada 200 dakika bedava veriyo.ama haftada 200 dakkaya hiç bi zaman ulaşamazsınız oda ayrı mesela 120-130 dakkadan sonra elinden alıyo o haftaki konuşma imkanını.birsürü yamuğu var ip adresine göre zaman veriyo sonra aynı gün bi yeri 3-4 kes arasan yine o haftaki konuşma süreni elinden alıyo vs.. vs.. evet işe yarıyo ama çok dikkatli kullanılması lazım..

Toplam Hit: 5374 Toplam Mesaj: 33