Türkiyede Bir PTC Sitesinin Tutma İhtimali ?
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------aslında bakarsan var çünkü Sağlam türk firmaları bu alanda sayılı. işini ciddi yapanlar yayıncı ağında belirli kriterler koyuyolar ki çok yüksek hitli ve yasal olması lazım. onun haricinde genel webmasterlara hitap eden ödeme yapan saglam firmalar var fakat bunlrdada reklam veren sıkıntısı var.
yani ve her kitleye hitap etmen,hem reklam çeşitliligi,hemde kurumsal olarak işi götürmen lazım.
reklam verenler açısından bakarsakta neden google adwords değilde seni tercih edim?
bu soruları dogru şekilde cevaplandırdıgımızda sanıyorumki tutar çünkü tr de reklam firması açığı mevcut.
-----------------------------hocam şöyle düşünürsek sürekli x firmaları yeni bir kampanya ya da ürün cıkartıyor. bunlar için tabi ki yeni web siteleri açmak zorundalar. google a verdiği zaman kişi tıklar yada tıklamaz ama bu sistemde mecbur tıklamak zorunda ve en azından 30 saniye sitede kalmak zorunda kalacak. zaten şöyle düşünürsek sen bir dizi sitesi açtın. google da reklamın var ama istediğin hit i alamıyorsun. ve alternatif daha ucuz bir yol ile ben sana 100 liraya 10 k hit garantisi veriyorum. bunlar ilgi çekici olmaz mı
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------resim görünmüyor hoca.. açarsan bizede haber verde bizde faydalanalım....
-----------------------------resmi boşver sunun gibi hoca.
-----------------------------haklısın hocam alt tarafı okumamısım.
FCN bunu yazdı:
-----------------------------10 k hit getiriyorsun ama firma gelen 10 k hite bakmaz gelen hitin % kaçı hedef kitle,%kaç reklamlardan verim alıyor,%kaçı organik olarak geridönüş sağlıyor gibi etkenlere bakar. yoksa adam ürünü için reklam içerikli site açar alexa motorlarına reklam verir 15 sn sitede durup cıkarlar adamda hit sağlamış olur. amaç siteye hit sağlamak değil reklamı yerine ulaştırmak olmalı.
-----------------------------hocam o zaman anket olayı şart mıdır mesela ben kişiyi üye yaparken temel bilgiler alsam ve reklamları kişiye ona göre cıkartsam sistem de başarı sağlanır mı?
ve bunu yapmak anket olayını başlamadan insanları soğutur mu ?
