Türkiye'de Böyle Adrenalin Yaşaya Bileceğim Yer Var Mı?
-
Çok Pis Adranalin Tutkusu Sardı İzlerken (İzlerken Bile İçim İçime Sığmadı ) Türkiyede Böyle Aktivelerin Olduğu Yerler Varmı ??
Birde Yorumlara Bakın Burak Düzgider Ne Demiş :))
Konu Belki Verilmiş Olabilir Ama Hani Benimkisi Merak Tahribatın Her müridi Adranalin Manyağıdır.. O Yüzden Böyle
Aktiveler Nerde Olur Bilen Vardır Muhakak Diye Düşünerek Açdım Konuyu Saygılar.....!
-
hocam thk bedava ucaktan atıyor.
bi uğra istersen.
-
gebzeye gidiyosun kamyoncu parkına. grup halinde takılanlar oluyor onlara ana avrat bi güzel kayıyosun. al sana adrenalin.
-
Forum İstanbul'da bungee jumping ve kapsül var senin aradığın ciddilikte olmayabilir ama benim cesaret edemeyeceğim şeyler olduğu için tavsiye ettim gitti :)
-
thk tavsiyemdir yemeden içmeye barınmaya kadar ücretsiz faydalanabileceğin çok iyi arkadaşlıklar kurabileceğin 15 günlük harika programı var
-
tagext bunu yazdı:
-----------------------------
gebzeye gidiyosun kamyoncu parkına. grup halinde takılanlar oluyor onlara ana avrat bi güzel kayıyosun. al sana adrenalin.
-----------------------------güvenli değil ama paraşütsüz uçaktan atlamak bile daha güvenlidir en azında altına puf muf koyarlar :\
-
ben bu thk nın kursuna gitmeyi düşünüyorum seneye ama havacılık kulübüne falan girmek lazımmış o nası olacakkine :|
-
Güzel öneriler geliyor. Çizzik.
-
aq kendi atlasana bi sorun yokda bide itiyor ipneler çıkışta o iteni döverim ben :D
-
videonun altında yazan bir yorumu sizinle paylasayım :D
adrenalin mi arıyorsunuz...bzim ülkemize gelin... ay sonunu nasıl getiririm derdi sizi adrenaline sürükler
-
atlamak tamam da ulan atlarken dik düşme olayı düşündürücü ya kayaya çarparsa gerçi ip çekiyo galiba ama ne biliyim cesaret hapı almadan yapamam