Türkiye'de En Çok Satılan Yazılımlar Neler?
-
Merhaba arkadaşlar. Kendi çapımda bir pazar araştırması yapıyorum.,
Sizce Türkiye'de en çok talep gören yazılımlar neler?
Benim yaptığım araştırmaya göre sıralama şöyle;
Muhasebe yazılımları,
E-Ticaret yaılımları
Haber Sitesi Yazılımları
Emlakçı Sitesi yazılımları
-
e-ticaret yazılımları gerçekten piyasanın mına koymuş durumdalar, ekmek peynir gibi satılmakta..
-
EPP ekleyelim
-
Tabikine windows. Durun hemen vurmayın crack kullanılıyor diye. Unutmayın her yeni pc %90 windows ile gelir.
-
up
-
E-Ticaret yaılımları
Haber Sitesi Yazılımları
Emlakçı Sitesi yazılımları
bunlar benim bildiğim en çok arananlar.. birde piyasa hiç olmayan otomasyon yazılımları var yada olup eksik hatalı yada iyi olmayan veyahut çok pahalı olanlar var onları çıkarmak daha mantıklı ucuz fiyattan sür.. sürümden kazanılır.. alternatifini yine kendin yaz yine sür yine + olarak kazan.. -
Universite otomasyon programi yaz, uygun fiyata ver. Sikintisiz destek olsun, iyi is yaparsin.
-
telekom bunu yazdıUniversite otomasyon programi yaz, uygun fiyata ver. Sikintisiz destek olsun, iyi is yaparsin.
Şu An O işte Meşgulum Hocam :DDDD
-
telekom bunu yazdıUniversite otomasyon programi yaz, uygun fiyata ver. Sikintisiz destek olsun, iyi is yaparsin.
ttt de sen gibi düşünsün gelsin kafasını sosun razıyım..
e-ticaret bence şuan en popüler olandır hacı. çoluk çocuk bile artık etic yapıyo amk
-
Üniversiteler kendi yazmıyor mu otomasyonunu?
-
wm-t bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Universite otomasyon programi yaz, uygun fiyata ver. Sikintisiz destek olsun, iyi is yaparsin.
Üniversiteler kendi yazmıyor mu otomasyonunu?
ismi lazim degil bir universitede hocalarin fazlasiyla bilgisi becerisi varken, 2-3 ay gibi bir surede kafa kafaya verip tum sistemi yazabilecekleri bir otomasyon sistemini nedense 150000 dolar'a baska bir universiteden aldilar.
Bu universitenin hocalari ise kisi basi 10000 tl gibi cuzi bir miktar istemislerdi (3 kisilerdi).
Eski sistemi yazanlar zaten universitenin bu hocalariydi (ucretsiz olarak).
nedendir bilinmez yeni bir sisteme ihtiyac duymuslar ve bunu disariya yaptirmislar...
Yani her universite kendi sistemini yazmiyor.